Search

Επιστρέφει στην ενεργό δράση η Δύναμη Αμαράντων!

Άλλη μια επιστροφή συλλόγου στις τάξεις της ΕΠΣ Θράκης είναι γεγονός! Μετά τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, είναι και η σειρά της Δύναμης Αμαράντων να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, πάντοτε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Συγκεκριμένα προ μερικών εβδομάδων, άνθρωποι του συλλόγου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χαλήλ Ογλού Οκάν και ο δημοτικός σύμβουλος Μαρωνείας-Σαπών, Ιμάμ Χασάν Ριντβάν, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν για την επικείμενη επιστροφή του συλλόγου στην ενεργό δράση. Ο κύριος Χαριτόπουλος μάλιστα δεσμεύθηκε πως θα στηρίξει την νέα αυτή προσπάθεια του σωματείου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχεία.

Πέραν της παραπάνω συνάντησης πάντως, σύμφωνα και με πληροφορίες του SportsAddict, η επιστροφή των Αμαράντων στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης και συγκεκριμένα σε αυτό της Β’ κατηγορίας, θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η ανεπίσημη επιστροφή στην ενεργό δράση, έγινε ήδη, με την παρουσία της ομάδας στη φιέστα του “γείτονα” Ορφέα Στρύμης για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, όταν μάλιστα δώθηκε και φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων.

Share it