Search

Ήττα απο Ολυμπιακό Βόλου για την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης στην αυλαία της Α’ φάσης της Τελικής φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων

Ο Ολυμπιακός Βόλου για την 3η Αγωνιστική του Α’ Ομιλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ΟΠΑΠ επικράτησε με 62-48 Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Τέντας στην Καλαμάτα. Η ομάδα του Βολου κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο.

Καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε ρυθμό και άρχισε να χτίζει διαφορά. Πήρε πολλές βοήθειες από τις Σιουμουρέκη και Κοτοπούλη και με το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 11 πόντους (33-22).

Η Ολυμπιάδα πίεσε το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου μειώνοντας σε 35-33 (23’) με την Τσελιπιώτη να κάνει καλό παιχνίδι, όμως η ομάδα από τον Βόλο έτρεξε ένα επιμέρους 10-2 κάνοντας το 45-35 στο 30’.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, έφτασε μάλιστα τη διαφορά στο +17 (57-40, 38’) κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 62-48.

Διαιτητές: Μπακετέα, Μπαράκου

Δεκάλεπτα: 11-12, 22-33, 35-45, 48-62

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Γιαβρίδης): Χόνδρου 14(4), Χιδεκίδου, Τσελιπιώτη 16(3), Καράμπελα 4, Οζέν 8(2), Βραχιόλογλου, Καραβούζη, Χρηστίδη 6, Πασναγίδου, Καραφυλλίδη.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη, Κωστοπούλου 6, Νιφόρου, Σιουμουρέκη 23(4), Λογοδότη 8, Καραστάθη 4,  Κοτοπούλη 13, Φούτρα, Πολύζου Κ. 8.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ
Δείτε φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ
Δείτε το βίντεο του αγώνα ΕΔΩ

Δηλώσεις

Μιχαλης Γιαβρίδης (Προπονητής Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης): «Ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν εφαρμόσαμε την τακτική που θέλαμε να ακολουθήσουμε στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε στα δύο ματς της κατάταξης να είμαστε περισσότερο  ανταγωνιστικοί».

Ελένη Τσελιπιώτη (Αθλήτρια Ολυμπιάδας): «Έλλειπε η συγκέντρωση από την ομάδα και δεν πρέπει να πέφτει το ηθικό μας. Για μας τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι τα πιο κρίσιμα και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ελένη Παπαθανασίου (Προπονήτρια Ολυμπιακού Βόλου): Μετά από δύο ήττες από δύο καλύτερες ομάδες, ήρθε η νίκη. Πιστεύω ότι θα τονώσει ψυχολογικά την ομάδα και θα δείξει στα επόμενα ματς την πραγματική της αξία. Και μόνο που είμαστε στην τελική φάση αποτελεί τιμή. Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Μαρίνα Κοτοπούλη (Αθλητρια Ολυμπιακού Βόλου): «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ξεκινήσαμε δυναμικά από την αρχή. Μετά από δύο ήττες αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα με ικανές αθλήτριες. Είμαι περήφανη για την ομάδα και τις συμπαίκτριές μου. Πιστεύω ότι θα δείξουμε την αξία μας και στα επόμενα παιχνίδια».

Share it