Search

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Η επιστροφή!

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν από την επίσημη σελίδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ανακοινώθηκε πως η ομάδα τελικά δεν θα αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εκείνης της περιόδου, όπως είχε δικαίωμα, όντας νταμπλούχος της προηγούμενης σεζόν. Εκείνη έμελε να ήταν η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία, που οι γαλανόλευκοι, θα αποσύρονταν από την ενεργό δράση, αφήνοντας ένα αισθητό κενό τόσο στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, όσο και γενικότερα στην περιοχή του Ιάσμου.

Τελικά, έπειτα από τρεις χρονιές απραξίας, θεωρείται δεδομένο πλέον πως ο ιστορικός Μέγας των 5 Πρωταθλημάτων και των 3 Κυπέλλων, θα επανεμφανιστεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης. Οι άνθρωποι του Ιάσμου, είχαν προϊδεάσει για την επικείμενη επιστροφή τους, με μια δημοσίευση του ύμνου του συλλόγου που συνοδευόταν από την λέξη “Ετοιμαζόμαστε”, από τα μέσα Απριλίου.

Ακολούθησε στις 25 Μαΐου η παρουσία του Γκιρετλή Ναζήμ, ενός ανθρώπου που όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα του Μέγα-Ιασμιώτης άλλωστε-, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οργάνωση ακαδημιών, που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Θράκης με εισηγητή τον Αν. Καθηγητή ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ, κ. Δημήτριο Γαργαλιάνο, αλλά στη συνέχεια και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιάσμου, κ. Μουμίν Οντέρ, που και στο παρελθόν έδειξε ότι βρίσκεται έμπρακτα κοντά σε όλες τις ομάδες του Δήμου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Το παρόν στη συνάντηση με τον Δήμαρχο μάλιστα, έδωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, που απαρτίζεται από τον Γκιρετλή Ναζήμ, ως πρόεδρο, τον Χασάν Χασάν ως αντιπρόεδρο, τον Μπεκήρ Εμρέ ως ταμία, τους Μάνκο Κουμπιλάι και Μεχμέτ Σαλή ως γραμματείς, τους Διαμαντή Σκουλαρίκα και Χουσεΐν Ουμίτ ως γενικούς αρχηγούς, αλλά και τον Μολλά Αχμέτ ως υπεύθυνο γηπέδου.

Ήδη οι εργασίες και στο γήπεδο του Ιάσμου έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται πυρετωδώς, μιας που αυτό βελτιώνεται συνεχώς και είναι έτοιμο να γεμίσει και πάλι ζωή.

Ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων της ΕΠΣ Θράκης η ομάδα του Μέγα (όπως και άλλες ιστορικές ομάδες που αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση στο παρελθόν), να επιστρέψει πλέον οριστικά στους αγωνιστικούς χώρους, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος. Εξυπακούεται πως η νέα προσπάθεια του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου τη σεζόν 2022-23 θα ξεκινήσει από την Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it