Search

Στο προπονητικό τιμ του Αναστασίου στον Παναιτωλικό πρώην παίκτης της Ξάνθης!

 Ο παλιός παίκτης της Ξάνθης με τον οποίο ο Αναστασίου ήταν στη Ρόντα, Ιντρίσα Σονκό θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου των «κυανοκίτρινων».

Στο τιμ του Παναιτωλικού εντάχθηκε ο Ιντρίσα Σονκό που τον Γενάρη του 2007 πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη απο την Ρόντα και κατέγραψε συνολικά 13 συμμετοχές(9 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο) έχοντας σημειώσει και ένα γκολ προτού το καλοκαίρι του 2007 αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή για την Γουόλσολ στην Αγγλία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Ιντρίσα Σονκό (Edrissa Sonko) συμπαίκτης του στην Ρόντα, που πέρασε το 2007 από τη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, διεθνής με την Γκάμπια.

Νέο μέλος είναι και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Με συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής σε Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΑΕΚ και πολυετή καριέρα στα γήπεδα της Βρετανίας, εργάστηκε την τελευταία διετία σε αντίστοιχο πόστο στη Χάρτλπουλ.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο βοηθός προπονητή – αναλυτής Γιώργος Λαγκαδίτης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Share it