Search

Ήττα στα σημεία με παράπονα για την διαιτησία από τον ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπαράζ ανόδου με Ιωάννινα!

Ο ΣΚ Ιωάννινα θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 γυναικών, καθώς στο σημερινό μπαράζ ανόδου που διεξήχθη στο πρώτο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 57-50 του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Σε ένα ματς που η ομάδα της Κομοτηνής στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν καλύτερη και μπροστά στο σκορ όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε την ολική ανατροπή απο το -7 και έφτασε στη νίκη με +7! Με την ομάδα της Κομοτηνής πάντως να εκφράζει παράπονα για την διαιτησία στο τελευταίο 4λεπτο του ματς

Στην ανάρτηση της για το ματς η ομάδα της Κομοτηνής αναφέρει: ” Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που πάλεψε 10 μήνες!! μέσα στο γήπεδο, για να φτάσει στο τελευταίο παιχνίδι να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ενώ ήταν 36 λεπτά μπροστά στο σκορ, έχασε με σκορ 50-57.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όσους με τον δικό του τρόπο ο καθένας, μέσα και έξω από το γήπεδο συνετέλεσαν στην φετινή πορεία της ομάδας. Λυπόμαστε ιδιαίτερα, γιατί οι διαιτητές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σωστά στα τελευταία 4 λεπτά του παιχνιδιού και να ισορροπήσουν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, με πολλά φάουλ να μη σφυρίζονται και να αφήνουν το παιχνίδι να κυλάει. Η προσπάθεια των ομάδων και η ανταμοιβή τους θα πρέπει να γίνεται μόνο από τις ίδιες τις παίκτριες.

Συγχαρητήρια στον Σ.Κ. Ιωάννινα και του ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα στην Α2.”

Διαιτητές: Δικταπανίδης-Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 16-9, 28-19, 41-34, 50-57

ΓΑΣ Κομοτηνή (Δόλωμα): Κελέση 2, Ραϊνάκη 18(1), Χαραλαμπίδου 2, Γενημαχαλέλη, Φραγκιουδάκη, Τσουχλή 10, Νίχλου 14(4), Λιούρτα 2, Πανούργια 2

ΣΚ Ιωάννινα (Αυγερινός): Ντόκου 9(2), Φλώρου 10, Μπαρτζώκα, Τσακτσίρα 5(1), Φαγογένη 9(3), Παπαδιά, Δημοπούλου 3(1), Κολόκα 10(1),Μάντζιου 3(1), Παππά, Πανούτσου 8.

Share it