Τοροσίδης, η αναβάθμιση – Χτυπάει το τηλέφωνο ακόμα και για παίκτες

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένα κεφάλαιο που ο Ολυμπιακός σέβεται απίστευτα, γι’ αυτό πλέον και ο ρόλος του έχει αναβαθμιστεί για τα καλά.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για έναν άνθρωπο που διαχρονικά είναι «ψυχάρα» στα μάτια της… εξέδρας! Από τις προσωπικότητες που ανέκαθεν ξεχώριζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πλέον πρόεδρος της Super League 1.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην επιστροφή του Κώστα Μανωλά και τον επαναπατρισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Εκείνος που πέρυσι μεταξύ γηπέδου και… διοίκησης διατηρούσε ένα balance στα αποδυτήρια. Αυτός που πλέον μετά τις αποχωρήσεις των Μοντέστο, Σουλούκου (σ.σ.: μέχρι τέλος του μήνα και τυπικά) αντίστοιχα βγαίνει μπροστά στο αγωνιστικό σκέλος για την ατζέντα των μεταγραφών και όχι μόνο.

Ήδη, το κινητό του παίζει έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων. Μέχρι την ώρα που θα εμφανιστεί ο τεχνικός διευθυντής, ο Βασίλης Τοροσίδης θα «τρέχει» το club. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η (έσχατη) μισθολογική αύξηση που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Share it