Search

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου με νίκη επί των ΗΠΑ η Εθνική γυναικών!

Το αήττητο σερί της Εθνικής γυναικών, συνεχίζεται και στη Β΄φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στην Κρήτη.

Για την πρώτη αγωνιστική το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τις αδερφές Μάγδα & Νικολίνα Κεπεσίδου από την Αλεξανδρούπολη στην σύνθεση του, νίκησε άνετα τις ΗΠΑ με 2-0 (21-18, 23-14) και έκανε το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς, ενώ απομένουν οι αγώνες με Ισπανία και Δανία.

Πρωταγωνίστριες για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2018, απέναντι στις Αμερικάνες, ήταν η Κερλίδη με 14 πόντους και η Μούρνου με 12 (7/8 σουτ), ενώ και η άμυνα με 4 μπλοκ έναντι κανενός των ΗΠΑ, έπαιξε τον ρόλο της.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις ελληνίκες αθλήτριες να πανηγυρίζουν για την πρόκριση στα προημιτελικά και πλέον ο στόχος είναι το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο της Β΄φάσης, ώστε να είναι και περισσότερο βατός ο αντίπαλος που θα κρίνει την πρόκριση στην τετράδα.

Τα σετ: 21-18, 23-14

Ελλάδα (Καραντώνη): Μ. Κεπεσίδου 2, Κερλίδη 14, Ποιμενίδου 4, Καλοϊδή, Μούρνου 12, Δημητρίου 8, Ελ. Τροχίδου 4, Λογδανίδου, Διακογιάννη, Ν. Κεπεσίδου.

ΗΠΑ (Νταν): Χίλεϊ 4, Μπρόουνι, Σνάιντερ 4, Μανσούρ 10, Μπίλοους 2, Αγκράζ, Τζόνσον, Γκοσάρ, ΒανΡιν 12, Σελφ.

Διαιτητές: Ντος Σάντος- Ασίς(Βραζιλία). Αποκλεισμοί: 0-0

 

Share it