Search

Σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ δοκιμάστηκαν 4 παιδιά του Ποντιακού

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και ο προπονητικός σχεδιασμός που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια έρχεται και επιβεβαιώνει τις κλήσεις αθλητών του από ΠΑΕ για να δοκιμαστούν σε προπονήσεις και αγώνες.

Έτσι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι αθλητές της Κ14:

ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (2008)
ΑΝΔΡΙΤΣΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (2008)
ΧΑΤΖΗΣΤΑΝΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (2008)
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2009)

βρέθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και σε δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα οι αθλητές μας της Κ14 Χατζησταντσιδης Γιωργος και Μπαζουκης Φιλιππος (οι οποιοι να σημειωθεί πως ολη την χρονιά πήγαιναν στο Προπονητικό Κέντρο της ΞΑΝΘΗΣ στα Πηγάδια για 1 φορά την εβδομάδα και έκαναν προπόνηση με την Κ15) δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στα ανοιχτά δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ (15 – 17 Ιουνιου) και ύστερα απο πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ ο Χατζησταντσιδης συμμετείχε και στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΞΑΝΘΗ (Σαββατο 18/6) όπου αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και βοήθησε την Κ14 της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ να κατακτήσει την 1η θέση του τουρνουά.

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου οι αθλητές της Κ14:
ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ύστερα από πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετείχαν σε αξιολόγηση από τους υπεύθυνους scouting μαζί με συναθλητές τους απ’ολη την Ελλάδα και πέρασαν από το μικροσκόπιο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ο Μπαζουκης Φιλιππος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, ο Ανδριτσουδης Νικος ως 8αρι και ο Κυριτσης Παναγιωτης ως δεξί εξτρεμ ξεχωριζοντας και οι τρεις τους.

Share it