Search

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο με ήττα στα σημεία από την Βραζιλία για το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λυκείων Βόλεϊ στην Βραζιλία.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας, το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ από την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Οι Βραζιλιάνοι ξεκίνησαν καλύτερα κατακτώντας το 1ο σετ με 25-15, αλλά η απάντηση των Εβριτών ήταν άμεση ισοφαρίζοντας με 25-11 σε 1-1.

Στο 3ο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη που αγωνίζονται στον Εθνικό σε συλλογικό επίπεδο, να παίρνουν προβάδισμα 22-20. ανατρέποντας το 20-19 της Βραζιλίας. Οι παίκτες του σχολείου από την Βραζιλία ισοφάρισαν σε 22-22, οι Θρακιώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με 23-22, ενώ στην συνέχεια είχαμε ξανά ισοφάριση σε 23-23. Τα παιδιά του Χρήστου Γκαρνέτα έκαναν το 24-23, αλλά οι Βραζιλιάνοι έφεραν “τούμπα” το σκορ και πήραν το σετ με 26-24 και μαζί τη νίκη.

Η προσπάθεια του ελληνικού σχολείου συνεχίζεται αύριο Τετάρτη. Οι Εβρίτες θα αντιμετωπίσουν το πρωί το Ισραήλ και το μεσημέρι την Αργεντινή. Με νίκη επί των Ισραηλινών προκρίνονται στη φάση των νοκ άουτ.

Share it