Search

Από τον Φοίνικα Αλεξ/πολης στην Pre League με τον Απόλλωνα Καλαμάτας η Ξανθή!

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας και στην Pre League συνεχίζει η Πολυξένη Ξανθή που μέχρι και φέτος έπαιζε στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και στην Α2.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

“Η ακραια Ξενια Ξανθή μας ερχεται απο τη Βορεια Ελλαδα και συγκεκριμμενα απο την Αλεξανδρουπολη .
Καταγεται απο το Βολο Μαγνησιας και η αθλητικη της πορεια ως τωρα δειχνει οτι προκειται για μια συγκροτημενη με ιδιαιτερα προσοντα αθλητρια. Ειναι καθηγητρια Ρωσσικων Σπουδων.
Ευχαριστουμε ιδιαιτερα τον φιλο Θοδωρη Βουρδολη του Φοινικα Αλεξανδρουπολης για τη μεταγγραφη της αθλητριας καθως και τον φιλο Σακη Μουστακιδη για τα πολυ καλα του λογια”.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

“Η αθλήτρια μας Πολυξένη Ξανθή που μετά από τέσσερα χρόνια στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, την εξαιρετική δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, την συγκροτημένη προσπάθεια ανάδειξης από το σύνολο των ανθρώπων του συλλόγου μας (προπονητικό επιτελείο – ιατρων-φυσιοθεραπευτων- διοίκηση) σήμερα δραττει τους καρπούς όλης αυτής της προσπάθειας με την μεταγραφή της στην φιναλίστ ομάδα της pree leage ( ίσως και κάτι παραπάνω) , Απόλλωνα Καλαμάτας. Το ΔΣ και το προπονητικό επιτελείο εύχεται καλή συνέχεια στην αθλήτρια μας που θα διαφημίσει τόσο ως αθλήτρια αλλά κυρίως με το ήθος της την οικογένεια μας. Ενα δικό μας παιδί που θα μείνει για πάντα δικό μας παιδί αφού εμείς στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης είμαστε μια οικογένεια. Ευχαριστούμε και τον προπονητή της ΝΙΚΗΣ Αλεξανδρούπολης Θανάση Μουστακιδη για την αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης λέγοντας τα καλά του λόγια για την αθλήτρια μας.
Καλή συνέχεια Ξένια μας…”

Share it