Search

Κεπεσίδου: «Θα δώσουμε το 1000% των δυνάμεών μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας από την Αλεξανδρούπολη Μάγδα Κεπεσίδου μίλησε κατά την παρουσίαση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων beach handball, για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω όλοι καταλαβαίνετε πόσο πολύ θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε ήδη μία εβδομάδα εδώ πέρα και το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες μας είναι αυτό στο επίπεδο του εποικοδομητικού άγχους της θέλησης της προσμονής.

Είμαστε διπλά χαρούμενες που θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας σε αυτές τις εγκαταστάσεις και σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσουμε παραπάνω από το 100%, το 1000% των δυνατοτήτων μας για να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατές μπορούμε και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους ανθρώπους της Κρήτης και του Ηρακλείου, τους οποίους θέλουμε δίπλα μας να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας.

Δεν βλέπω ότι μπορεί να είναι σαν ένα βάρος ότι είμαστε εδώ ως παγκόσμιες πρωταθλήτριες, είμαστε εδώ πέρα για να ευχαριστηθούμε αυτό που κάναμε πριν 4 χρόνια και νομίζω είναι στιγμές που θα μας ακολουθούν για πάντα και μόνο μπροστά μπορούν να μας πάνε. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άγχος γιατί πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε, ίσα-ίσα αυτό πώς κρατάει ψηλά για να μας πάει ακόμα ψηλότερα».

Share it