ΕΣΠΕΘΡ: Η προκήρυξη για τα πρωταθλήματα beach volley junior regional Κ17 & Κ19

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας, κοινοποιεί την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Πρωταθλημάτων  BEACHVOLLEY Juniors Regional Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων)  &  Κ 19 (Εφήβων – Nεανίδων) για το 2022, που έχει εκδώσει, μετά την προβλεπόμενη έγκρισή της από την Ε.Ο.ΠΕ.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, το πρωτάθλημα των Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2006), καθώς και το πρωτάθλημα των Κ 19 (Εφήβων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2004), θα διεξαχθούν σε δύο (2) φάσεις και οι πρωταθλητές θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα των Τελικών.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει όλα τα περιφερειακά τουρνουά που θα διεξαχθούν από ενδιαφερόμενους συνδιοργανωτές, σε οποιοδήποτε περιοχή/Δήμο, (εντός των γεωγραφικών ορίων της Α’ Περιφέρειας).
Οι τελικοί θα διεξαχθούν στην έδρα της Ένωσης, (ή σε άλλη περιοχή της Α’ Περιφέρειας εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των όρων Συνδιοργάνωσης JUNIOR), για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) το διήμερο 09 & 10 Ιουλίου 2022, για δε την κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ 19)  το διήμερο 23 & 24 Ιουλίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από Σωματείο ή  άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας, να κατατεθεί σχετικό αίτημα, το συντομότερο δυνατόν.
Εφόσον το Αίτημα πληροί τις προϋποθέσεις, θα συνταχθεί και θα υπογραφεί Συμφωνητικό Συνεργασίας. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερα αιτήματα για ίδια διοργάνωση, το Δ.Σ. της Ένωσης θα επιλέξει την προσφορότερη.

Σημειώνεται, ότι όλα τα τουρνουά μπορούν να διεξαχθούν, ΜΟΝΟ, σε εγκεκριμένες από την Ε.Ο.ΠΕ. εγκαταστάσεις. Οι τοπικοί συνδιοργανωτές για κάθε τουρνουά είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων (επίσημη διαιτησία, επίσημο Φ.Α., ιατρική περίθαλψη, άρτια κατάσταση γηπέδων, μπάλες υποχρεωτικά Beach-Volley Gala, ομπρέλες σκίασης στους αγωνιζόμενους, νερά, κ.λ.π).

Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, υπάρχουν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Share it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.