Search

Photos: Βράβευσε Ιωσηφίδη, Αντωνιάδη και Ηλιάδη της Ολυμπιακής Φλόγας ο Δήμαρχος Ξάνθης!

Τον ξανθιώτη Χάλκινο Ολυμπιονίκη, Νίκο Ιωσηφίδη τον προπονητή του Θόδωρο Ηλιάδη αλλά και τον χάλκινο Πανελληνιονίκη Παίδων Παύλο Αντωνιάδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Ξάνθης ο Δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης τίμησε τον προπονητή και τους πρωταθλητές της “Ολυμπιακής Φλόγας” Ξάνθης παρουσία του Αντιδημάρχου καθημερινότητας και πρώην αθλητή του συλλόγου, Στέφανο Ιγιαννίδη αλλά και της εφόρου του συλλόγου Μαρίας Παπαβασιλείου, για τις μεγάλες διακρίσεις τους στην ελληνορωμαϊκή πάλη, διακρίσεις που προβάλουν τη χώρα, σε διεθνές επίπεδο, αλλά και την Ξάνθη.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην 24η Ολυμπιάδα Κωφών που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στη Βραζιλία, Νικόλαος Ιωσηφίδης, ένας πρωταθλητής με λιονταρίσια καρδιά, που πήρε το εισιτήριο για τη Βραζιλία «κάνοντας την ανατροπή και αποδεικνύοντας τη μεγάλη προετοιμασία που έγινε», όπως είπε ο Θόδωρος Ηλιάδης, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Δήμο για τη συνδρομή του στην προσπάθεια αυτή, όπως και Χάλκινος Πανελληνιονίκης Εφήβων στα 77κιλά.

Επίσης τιμήθηκε ο Χάλκινος Πανελληνιονίκης στο Πρωτάθλημα Παίδων στα 45 κιλά, Γιώργος Αντωνιάδης(γιος του παλαιού παλαιστή του συλλόγου, Παναγιώτης), που όπως τόνισε ο προπονητής «δείχνει από νωρίς τις… προθέσεις του».

Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο προπονητής του συλλόγου Θόδωρος Ηλιάδης που με σκληρή δουλειά και μεράκι συνεχίζει να προάγει την πάλη στην Ξάνθη και να φέρνει μεγάλες επιτυχίες στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης σημείωσε ότι ο αθλητισμός όπως και ο πολιτισμός είναι ο δρόμος για την προβολή της χώρας και φυσικά και της Ξάνθης, σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. «Μας κάνετε περήφανους. Θα είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλετε. Οι επιτυχίες σας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτούν αγώνα και πίστη. Κι εσείς έχετε και από τα δύο», υπογράμμισε.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΔΩ

http://

Share it