Search

Με Μανώλη Σιώπη κλείνει η φετινή σεζόν για την ακαδημία της Νίκης Απαλού!

Θετικά στο κάλεσμα του Παναγιώτη Λογαρά και της ακαδημίας της Νίκης Απαλού απάντησε για ακόμη μία φορά ο Μανώλης Σιώπης.

Ο Εβρίτης διεθνής θα παραβρεθεί στην γιορτή της ομάδας για το φινάλε της φετινής σεζόν που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 17:30 στο γήπεδο του Απαλού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμυντικός μέσος από το Τυχερό θα δώσει το «παρών» σε δράση της ακαδημίας από την οποία και αυτός αναδείχθηκε, καθώς το είχε κάνει και το 2017 σε αντίστοιχη εκδήλωση.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Λογαρά για όλους τους προσκεκλημένους στην γιορτή της Δευτέρας:

Με ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΩΠΗ το κλείσιμο χρονιάς της Σχολής Ποδοσφαίρου LOGA ACADEMY NIKI APALOY F.C.
Με την παρουσία του Διεθνή Ποδοσφαιριστή μας γέννημα θρέμμα της Σχολής μας ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΩΠΗ καθώς και άλλων αθλητών μας που αγωνίζονται στην SUPER LEAGUE / SUPER LEAGUE 2 ( Τσελεμπακης Σαράντης Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ ,Λογαρα Παύλο ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,Τουφακη Πασχάλη ΠΑΕ Ολυμπιακού , Παπαναστασιου Αντώνη ΠΑΕ Νίκη Βόλου ,Σπυρολαρη Γιάννη ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλου ,Μαυροκεφαλο Τάσο ΠΑΕ ΝΠΣ Βολου ,Τσιτσεκιδη Ηλία Α.Ο.Ξανθης ,Τσεγκελιδη Λευτέρη Α.Ο. Ξάνθης , Παπαδοπουλος Κωστας , Σιωπης Δημητρης, Λιτσκας Γεωργιος ,Πατσιωρα Κωνσταντινο ,Ασπιωτης Νασος, Θεμελης Τασος ,Δομακινης Νικος )

Την Δευτέρα 20/6/2022 και ώρα 5,30μμ θα πραγματοποιηθεί το κλείσιμο της Χρονιάς 2021-2022 της Σχολής μας ,και θα δώσουμε ραντεβού για το Σεπτέμβριο

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι της Κ19 και Κ16 με τους Αθλητές που έχουν πάρει μεταγραφή,

Φιλικό παιχνίδι Κ14-Κ12 -Κ10 με τους Γονείς τους

SURVIVOR GR για τα ποιο μικρά τμήματα

Share it