Καυστικός Δερμιτζάκης: “Ζητώ συγγνώμη από αυτούς που ελέγχουν το ποδόσφαιρο επειδή η ομάδα μου έκανε πρωταθλητισμό”

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας σε τοπικά Μέσα αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Λαμία(ήττα της Βέροιας με 2-1), έβγαλε ένα ξέσπασμα για το σύστημα ανόδου/υποβιβασμού στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και το γεγονός ότι το μπαράζ έγινε με την καθυστέρηση ενός μήνα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας ζήτησε συγγνώμη για το ότι η ομάδα του τιμωρείται, έχοντας αρκετή διάθεση να κριτικάρει τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Μετά από ένα μήνα και χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα παίξουμε και πότε θα παίξουμε. Ήρθαμε και οι δύο ομάδες να διεκδικήσουμε ένα στόχο. Εμείς να ανεβούμε και η Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς σαν πρωταθλητές τιμωρούμαστε κατά ριπάς. Οτιδήποτε έχουμε κάνει καλό όλον αυτό το χρόνο, έχουμε τιμωρία να παίξουμε για τον υπερπρωταθλητή, να παίξουμε με μια ομάδα Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε, όταν έχουμε μια σειρά και έναν ρυθμό, να παίξουμε μετά από ένα μήνα.

Αυτή είναι η τιμωρία γιατί κάναμε πρωταθλητισμό. Προσωπικά σαν προπονητής θέλω να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα μου έκανε πρωταθλητισμό. Συγγνώμη από τις αρμόδιες αρχές, αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες του χρόνου αξίζει να κάνουν πρωταθλητισμό και να επενδύσουν, βάζοντας στόχους. Γιατί βλέπετε μια ομάδα τι τραβάει».

https://www.youtube.com/watch?v=PO50arm9SEI

Share it