Search

Το ευχαριστώ, το κάλεσμα και η ξεχωριστή αφιέρωση της ανόδου απο τον Πανθρακικό!

Με τον καλύτερο τρόπο σφράγισε την επιστροφή του σε Εθνικές κατηγορίες μετά απο μια δύσκολη πενταετία ο Πανθρακικός που κέρδισε με εμφατική εξάρα(6-0) την Προσοτσάνη στο τελευταίο ματς των μπαράζ και πανηγύρισαν όλοι με την ψυχή τους την μεγάλη επιστροφή.

Η ομάδα της Κομοτηνής της ευχαρίστησε όσους συνεχάρησαν την ομάδα και κάλεσε άπαντες να συσπειρωθούν γύρω απο την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα αφιέρωσαν την άνοδο στον αείμνηστο Τάσο Καραολάνη

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που συνεχάρησαν – δημόσια ή ιδιωτικά – την ομάδα μας για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική με την ευχή πως όλοι θα συσπειρωθούν γύρω από την ιδέα και το όραμα του Πανθρακικού με στόχο να φτάσουμε το καμάρι της Ροδόπης ακόμα ψηλότερα.

Ευχή μας είναι να συνεχιστεί η στήριξη από όλους – επώνυμους και απλούς φιλάθλους – αλλά και χορηγούς, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στο πλευρό μας. Ενωμένοι είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά!
Η δύναμη του Πανθρακικού είναι ο απλός κόσμος της Κομοτηνής, ο φίλαθλος που μέσα από τον πυρσό αποτυπώνει την αγάπη για την πόλη του, την Κομοτηνή μας!
Η άνοδος αφιερώνεται στη μνήμη του Τάσου Καραολάνη, του Κυρίου Τάσου όλων των Κομοτηναίων, ο οποίος από ψηλά σίγουρα θα νιώθει υπερηφάνεια για την εικόνα τόσο εντός γηπέδου όσο και της κερκίδας του ΔΑΚ Κομοτηνής για τον αγαπημένο του Πανθρακικό!”

Share it