Search

Στο Διδυμότειχο ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Στο Διδυμότειχο πρόκειται να βρεθεί στις 10-13 Ιουνίου ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης προκειμένου να συμμετάσχει σε μια κοινωφελούς χαρακτήρα δράση που πραγματοποιεί η Ακαδημία Μπάσκετ στην οποία ηγείται.

Ο κ. Γιαννάκης θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στους αθλητές καλαθοσφαίρισης της ομάδας ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου για τρεις ολόκληρες μέρες θα έχει συνάντηση με τους γονείς τους και θα δώσει συμβουλές σε όσα από αυτά επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με το μπάσκετ.

Η πρόταση προέκυψε από την διοίκηση του ΓΑΣ Σπάρτακος στο πλαίσιο δράσης της Giannakis Academy και η ανταπόκριση του δημοφιλούς καλαθοσφαιριστή ήταν άμεση.

Όπως δηλώνει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο γραμματέας του Συλλόγου Ροκίδης Αποστόλης, η Ακαδημία αυτή διοργανώνει δράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι οποίες συνήθως είναι αμειβόμενες φθάνουν τα 270 με 300 ευρώ το άτομο , στην περίπτωση του Διδυμοτείχου όμως θα γίνουν δωρεάν.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη «γιορτή Μπάσκετ» που θα αφορά τα 60 παιδιά του Συλλόγου ηλικίας 7 έως 17 χρόνων, μια μεγάλη ευκαιρία και εμπειρία που πρόκειται να αποκτήσουν από την συνάντηση αυτή μέσα από την οποία θα αναδειχθούν και τα ταλέντα της περιοχής.

Ως γνωστόν η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Σπάρτακος, πρωταθλήτρια μέχρι πρότινος, φέτος τερμάτισε στην τρίτη σειρά λόγω των τεχνικών προβλημάτων του γηπέδου οδηγώντας τις προπονήσεις τους στο γήπεδο του Σουφλίου. «Από αρχές Δεκεμβρίου οι προπονήσεις γίνονται στο Σουφλί αφού η οροφή του κλειστού έσταζε δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην διενέργεια των προπονήσεων. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα τονίζει ο κ. Ροκίδης διότι έχουμε σχέδια για τις ομάδες του ΓΑΣ τόσο στο Μπάσκετ όσο και στις ομάδες βόλεϊ και ΜΜΑ που δραστηριοποιούνται. Έχουμε συνολικά 120 αθλητές στο χώρο μας».

Τις δυο πρώτες ημέρες τα μαθήματα της Ακαδημίας θα είναι κλειστά για το κοινό ενώ την τελευταία μέρα θα είναι ανοιχτά, ιδιαιτέρως για τους γονείς ενώ παράλληλα θα μοιρασθούν δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά παράλληλα με διάφορα παιχνίδια αναψυχής.

Share it