Search

Διάψευσε τα περί δέσμευσης μετοχών και καθησυχάζει τον κόσμο η ΠΑΕ Ξάνθη: “Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!”

Την δική της απάντηση στην πρόταση, που όπως σας αποκάλυψε το SA, έρχεται κόντρα σε αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του Μπιλ Πάπας και των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης προχώρησε ο ξανθιώτικος σύλλογος

Παράλληλα η ξανθιώτικη ΠΑΕ στέκεται στην “επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής να βρεθεί ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ στο επίκεντρο τέτοιων δημοσιευμάτων, στον «αγγελικό» και «ξεκάθαρο» χώρο του ποδοσφαίρου, που όλα λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι.” ενώ τονίζει πως “Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με βάση τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κος Bill Papas, διαψεύδουν τα όσα γράφονται και λέγονται.

Η ΠΑΕ αλλά και ο κος Bill Papas, δεν έχουν λάβει κανένα επίσημο έγγραφο αλλά και καμία επίσημη ενημέρωση, σχετικά με δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων και μετοχών της ΠΑΕ.

Ωστόσο, προκαλεί μεγάλη απορία η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής να βρεθεί ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ στο επίκεντρο τέτοιων δημοσιευμάτων, στον «αγγελικό» και «ξεκάθαρο» χώρο του ποδοσφαίρου, που όλα λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι.

Ο Bill Papas και το ΔΣ, θέλει να καθησυχάσει το φίλαθλο κοινό μας.

Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!

Share it

Μία Απάντηση

  1. Ας ελπισουμε, οτι δεν ισχυει κατι απ αυτα τα κακκοβουλα, και μακαρι ναναι κακοβουλα σεναρια καποιων που θελουν να εξαφανισουν την ομαδα μας, δεν ακουω καποιον τοπικο αρχοντα να ασχολειτε με το θεμα, η ομαδα ειναι η μεγαλυτερη διαφημιση του τοπου, καθε σβδομαδα ακουγεται η πολη και νομος Ξανθης, αλλο τιποτε ακουμε απ εδω;;; μπααα, ποσο μαλλον οταν ηταν η ομαδα στην α εθνικη. Με το καλο ολες οι ενεργειες που θα γινουν. Ας εχουμε αισιο τελος, Η ομαδα πρεπει να μεινη στην 2η κατηγορια, και του χρονου ευχης εργον η 1η κατηγορια