Search

Αποχαιρέτισε στην Χαλάστρα την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Ιπποκράτης

Την ήττα με 2-0 στην Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης από τον Καμπανιακό γνώρισε ο Ιπποκράτης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. 

Με την ήττα αυτή η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε το τρένο της ανόδου και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Ο νομός μάλιστα θα είναι ο μοναδικός της Θράκης που δεν θα έχει εκπρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο σε εθνική κατηγορία.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Ιπποκράτη, με τον Καμπανιακό να σκοράρει μόλις στο 12′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στην κλειστή γωνία του Ευαγγελίδη. Στο 41′ η κατάσταση δυσκολεύει περισσότερο για τους Εβρίτες όταν ο Ευαγγελίδης (ο τρίτος τερματοφύλακας που χρησιμοποιήθηκε στα μπαράζ μετά τους Τογγουλίδη & Γιαννόπουλο) ανέτρεψε τον Ξανθόπουλο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Ξανθόπουλος αναλαμβάνει και την εκτέλεση και κάνει το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Ιπποκράτη. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα βρήκε στον Τρανόπουλο και έφυγε άουτ.

Στο 65′ ο Ευθυμιάδης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή για να μειώσει για τον Ιπποκράτη, με την μπάλα να φεύγει άουτ από το σουτ που δοκίμασε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο επιθετικός των Θρακιωτών θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη μετά από αψιμαχία του με αντίπαλο του. Στο 77′ τεράστια ευκαιρία για τον Ιπποκράτη με τον Σιμιτσάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον γκολκίπερ του Καμπανιακού να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 79′ διπλή επέμβαση του Ευαγγελίδη σε σουτ των Προσκυνητόπουλου και Χαρίση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σπρώξιμο εκτός φάσης στον Τζελέπη, από παίκτη του Καμπανιακού, το οποίο δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Για τους ανθρώπους του Ιπποκράτη η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο «αν». Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης χάνει την άνοδο στις λεπτομέρειες, καθώς τόσο στο ματς με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, όσο και στα παιχνίδια με Πανθρακικό και Βύρωνα Καβάλας θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερα, από 1 βαθμό που πήρε.

Share it