Search

Έρχεται οικονομική ανάσα απο Στοίχημα και ΕΡΤ για τις ΠΑΕ της Super League 2!

Στα όριά τους βρίσκονται πολλές ομάδες της Super League 2, αναμένοντας έσοδα από την ΕΡΤ και από το ποσοστό της φορολογίας του Στοιχήματος.

Σε συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (31/5) με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ειπώθηκε ότι θα κατατεθεί άμεσα ειδική τροπολογία ώστε να πληρωθούν οι ΠΑΕ μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022 έναντι του συνολικού ποσού, που έχουν να λάβουν και στις 30/6 θα υπάρξει η εξόφληση.

Σε αυτό το ραντεβού η αντιπροσωπεία της Super League 1 ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και οι ισχυροί άνδρες του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης και ΝΠΣ Βόλου – δήμαρχος της ομώνυμης πόλης της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος. Η δε Σούπερ Λίγκα 2 εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της, Λεωνίδα Λεουτσάκο…

Η εξέλιξη αυτή έφερε ανακούφιση στις ομάδες, αφού η καταβολή των χρημάτων είχε καθυστερήσει χαρακτηριστικά, ενώ ειδικά για την SL2 υπήρχε αδικία, καθώς δεν υπάρξει καν εξόφληση των ποσών, που της αντιστοιχούσαν από την προηγούμενη (περσινή) περίοδο χρήσης.

Όσον αφορά την ΕΡΤ σύμφωνα με πληροφορίες, το κρατικό κανάλι περιμένει τη διεξαγωγή και των μπαράζ της Βέροιας για να μοιράσει το μπόνους παρά τις πιέσεις της Λίγκας, η οποία τονίζει ότι οι βαθμολογίες έχουν επικυρωθεί.

Share it