Search

Με ασίστ Χασάνογλου η μεγάλη νίκη του Μακεδονίκου επί του Αγροτικού! Στην SL2 η Παναχαϊκή

Με σέντρα του ξανθιώτη αμυντικού Φεϊζή Χασάνογλου και κεφαλιά του Μπρατσιάνι ο Μακεδονικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα για την 5η στροφή των μπαράζ ανόδου. Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στην Super League 2 είναι η Παναχαϊκή.

Πέρα απο τον Χασάνογλου βασικός για τον Μακεδονικό αγωνίστηκε και ο Εβρίτης, Θάνος Τοπούζης ενώ για τον Αγροτικό βασικοί αγωνίστηκαν ο ξανθιώτης Αλέξης Μελισσόπουλος και ο Κομοτηναίος Χάρης Ψάλτης.

Με φόρα η Παναχαϊκή βρίσκεται στη Super League 2, καθώς πέτυχε την τέταρτη νίκη της στα μπαράζ. Οι Πατρινοί επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή Λάρισας στην Αγυιά και εξασφάλισαν το εισιτήριο της ανόδου. Ο Τσαμκάκης με κεφαλιά στο 23’ έκανε το 1-0, με την Παναχαϊκή να είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι και να χάνει κι άλλες ευκαιρίες. Στο 70’ ο Κέρι πέτυχε το 2-0 και στο 74’ ο Αλεξόπουλος έγραψε το 3-0.

Ενώ στο έτερο ματς ο ΠΑΟ Ρουφ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Προοδευτική είχε την ουσία και στο 41’ ο Κρητικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 67’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον Κατσούλη για θέατρο, αφήνοντας τον ΠΑΟ Ρουφ με δέκα παίκτες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τσιάβος στην αντεπίθεση πέτυχε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 1/6

Μακεδονικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0

ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Προοδευτική 0-2

Παναχαΐκή-Ηρακλής Λάρισας 3-0

Ρεπό: Ηλιούπολη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή   12(4)

2. Μακεδονικός   8(5)

3. Προοδευτική    7(4)

4. Αγροτικός Αστέρας   7(5)

————————————-

5. ΠΑΟ Ρούφ    6(4)

6. Ηλιούπολη      1(4)

7. Ηρακλής Λάρισας     1(4)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Παναχαΐκή-ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας

Ηλιούπολη-Προοδευτική

Ρεπό: Μακεδονικός

Share it