Search

Και επίσημα στον πάγκο της Βοϊβοντίνα ο Μίλαν Ράσταβατς!

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά από 5 χρόνια αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Σέρβο προπονητή μετά την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης να επιστρέφει στην χώρα του για να καθίσει στον πάγκο της Βοϊβοντίνα που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο Europa League

Ο Μίλαν Ράσταβατς εργάστηκε στην Ξάνθη απο το 2017 έως το 2019 ενώ τα τελευταία 2,5χρόνια κάθισε με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο των Αρκαδων.

Η ανάρτηση των Σέρβων:

“Σήμερα, η ποδοσφαιρική ομάδα της Βοϊβοντίνα παρουσίασε επίσημα τον νέο αθλητικό διευθυντή Μάρκο Γιοβάνοβιτς και τον νέο επικεφαλής του επαγγελματικού επιτελείου Μίλαν Ράσταβατς.

Μαζί τους στο συνέδριο συμμετείχαν ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα Ντράγκολιουμπ Ζμπίλιτς, ο Γενικός Διευθυντής Ντούσαν Μπαγιάτοβιτς, ο Assistant Coach Γκόραν Σαούλα, αλλά και μέλη της Εθνικής Σερβίας (U-17) και ο προπονητής τους Μπράνε Νοβάκοβιτς, οι οποίοι σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την πρόκριση στα ημιτελικά.

“Βλέπω την αμυντική φάση ως τη βάση του παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο, το επιθετικό κομμάτι αναβαθμίζεται, με το οποίο πιστεύω ότι η Βοϊβοντίνα θα ασχοληθεί πολύ περισσότερο. Με την έννοια ότι θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνίδι, αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα ταιριάζει στο στυλ μας.Το επιθετικό παιχνίδι είναι κάτι που θα κοσμεί τη Βοϊβοντίνα”, είπε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της “γηραιάς κυρίας” Μίλαν Ράσταβατς”.

Share it