Αποχαιρετά την Ελλάδα μετά απο μια πενταετία ο Μίλαν Ράσταβατς που επιστρέφει στην Σερβία!

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά από 5 χρόνια αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Σέρβο προπονητή μετά την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης να επιστρέφει στην χώρα του για να καθίσει στον πάγκο της Βοϊβοντίνα που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο Europa League

Ο Μίλαν Ράσταβατς εργάστηκε στην Ξάνθη απο το 2017 έως το 2019 ενώ τα τελευταία 2,5χρόνια κάθισε με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο των Αρκαδων.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει:

Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών ποδοσφαιρικών επιτυχιών με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, αποφασίστηκε από κοινού η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε στον κ. Rastavac κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

ΔΗΛΩΣΗ MILAN RASTAVAC

Πέρασα στον ΑΣΤΕΡΑ 2,5 χρόνια πολύ όμορφα και επαγγελματικά πολύ δημιουργικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη και βέβαια τους συνεργάτες μου, όλους τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος για τη συνεργασία μας. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν δίπλα μας στις καλές και στις κακές στιγμές. Φεύγω από τον ΑΣΤΕΡΑ χαρούμενος για όσα καταφέραμε όλοι μαζί και με τη βεβαιότητα ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Eύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον, γιατί το αξίζει.

Share it