Search

Του πήγαν όλα στραβά με Βύρωνα και τώρα «τρέχει» ο Ιπποκράτης

Εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Βύρωνα Καβάλας γνώρισε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Έβρου ήταν ανώτερη στο πρώτη ημίχρονο, διαμαρτύρεται για πέναλτι και στο β’ μέρος δέχτηκε ένα «φτηνό» γκολ από το οποίο και μετά κατέρρευσε. Από την άλλη πλευρά ο Βύρωνας με αυτή τη νίκη είναι ουσιαστικά στην Γ’ Εθνική και μένει απλά να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά αυτό.

Στο 24′ μεγάλη στιγμή για τον Ιπποκράτη με την υπέροχη προσπάθεια του Ευθυμιάδη να μην βρίσκει στόχο, καθώς το σουτ του να πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της ομάδας του Βύρωνα. Στο 33′ νέο σουτ για τον Ιπποκράτη με τον Σιμτσάκη, μπλόκαρε ο Ευστρατίου. Στο 44′ ο Ιπποκράτης ζήτησε πέναλτι σε χέρι όπως φάνηκε αμυντικού του Βύρωνα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρανόπουλου για τον Ιπποκράτη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βύρωνα.

Το β’ μέρος ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Ιπποκράτη. Στο 50′ και σε ένα χλιαρό σουτ του Δουμάνη που δεν αποτελούσε κίνδυνο, ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη Γιαννόπουλος, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βύρωνας πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 55′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δουμάνη, μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη. Στο 65′ ο Ιπποκράτης θα χάσει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη, ο τερματοφύλακας του Βύρωνα θα χάσει την μπάλα στην έξοδο που έκανε, με τους αμυντικούς να την διώχνουν πριν περάσει την γραμμή. Στο 70′ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Δουμάνη, έπειτα από λάθος που προηγήθηκε, ο Βύρωνας έφτασε στο 2-0 και «κλείδωσε» το τρίποντο. Στο 90+5 σουτ του Βαρσαμίδη, απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Βύρωνα.

Ο Ιπποκράτης στην επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό ενώ στην 7η και τελευταία στις 5 Ιουνίου φιλοξενείται στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό και τότε θα μάθει αν θα ανέβει στην Γ’ Εθνική ή θα παραμείνει στο τοπικό πρωτάθλημα του Έβρου.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Μ. Παπάζογλου): Γιαννόπουλος Ι., Ακρίβος, Παπάζογλου Δ., Γκουντενούδης, Σίσκος, Ευθυμιάδης, Τζελέπης, Μουρατίδης, Σιμτσάκης, Τρανόπουλος, Βαρσαμίδης.

Βύρωνας Καβάλας (Σ. Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφερίδης, Ζιούλης, Ελευθεριάδης, Μαυρογιάννης, Καπνόπουλος, Φουστέρης, Καλτσίδης, Δουμάνης, Αθανασιάδης, Πτηνόπουλος.

 

 

 

Share it