Η καρδιά του 3on3 μπάσκετ χτύπησε δυνατά στην Κομοτηνή

Τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά πριν καν το αρχικό «τζάμπολ» του 3x3GR National Tour στην Κομοτηνή. Η πράξη δικαίωσε και με το παραπάνω τα προγνωστικά. Οι συμμετοχές είχαν συμπληρωθεί μέρες πριν, αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το «παρών» με πάθος και θετική διάθεσή και η Πλατεία Ειρήνης έγινε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ με την παρουσία του κόσμου και τη μουσική να έχει τη δική της συμμετοχή.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης δεν αρκέστηκαν στην παρουσία, αλλά πήραν μέρος και σε αγώνα επίδειξης, δείχνοντας πως είναι… μπασκετικοί. Δίπλα τους ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και το μέλος του ΔΣ Γιάννης Πεταλωτής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης εκτελεί υπό το βλέμμα του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη

Τις απονομές έκαναν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ, η ειδική Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Ζωή Κοσμίδου, ο Γενικός Γραμματές της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Γιάννης Πεταλωτής, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής Κίμων Λεχούδης και ο βετεράνος αθλητής μπάσκετ Δημήτρης Σιμιτόπουλος.

Πλέον η σκυτάλη περνάει στην Καβάλα, η οποία θα φιλοξενήσει το 3ο event που βρίσκεται στο καλεντάρι του 3x3GR National Tour στις 24 και 25 Μαϊου. Σας περιμένουμε κι εκεί για μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ. Δηλώστε συμμετοχή στο https://play.fiba3x3.com/events/8b844f54-f188-4aa5-98a5-7d2cf175752c

Δείτε αναλυτικά τους νικητές και τους τελικούς ανά κατηγορία

Οι νικητές και οι τελικοί

Men +18 Quest:

  1. Birds
  2. Petaloudes
  3. Bulgaria 3×3

Τελικός: Birds – Petaloudes 20-19

Women +18

  1. 3 Aces
  2. Drink Team
  3. All Around

Τελικός: Drink Team – 3 Aces 08-09

*Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση του 3x3GR National Tour.

Γενικές Κατηγορίες

Men Open

Νικήτρια ομάδα: Βirds

Τελικός: Birds – ZMZ 21-10

Men U23

Νικήτρια Ομάδα: Birds

Τελικός: Roz Panthers – Birds 15-21

Men U15

Νικήτρια Ομάδα: Big Daddys

Τελικός: Bucks – Big Daddys 9-10

MIxed U11:

Νικήτρια Ομάδα: DCC Warriors

Τελικός: ΓΑΣ U11 – DCC Warriors 2-11

Mixed U13

Νικήτρια Ομάδα: Bullets

Τελικός: All Stars – Bullets 9 – 10

Share it