Search

Photos: Σήκωσε την κούπα του Πρωταθλητή ο Ορφέας Στρύμης!

Το απόγευμα του Σαββάτου 14/5 στη Στρύμη, πραγματοποιήθηκε η απονομή της Πρωταθλήτριας Β ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2021-22.

Της απονομής προηγήθηκε ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ορφέα και της Δύναμης Αμαράντων που έληξε με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Ακολούθησε βεβαίως η απονομή του κυπέλλου και μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ορφέα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, παρουσία των Τσολάκη Παναγιώτη και Κουκουλάκη Χρήστου από την Διοίκηση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παράθεση γεύματος στους παρεβρισκόμενους, όπου το παρών έδωσε και ο εκ των αρχηγών της αντιπολίτευσης στο δήμο Μαρωνείας και Σαπών κ. Ιωάννου Απόστολος.

Το πρότζεκτ του Ορφέας Στρύμης, με την ομάδα να βασίζεται και να απαρτίζεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν από νεαρούς ποδοσφαιριστές, απέδωσε καρπούς, μιας που τόσο ο ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και οι πιτσιρικάδες της ομάδας ανδρώθηκαν και θα αποτελέσουν πλέον κομμάτι της επόμενης γενιάς ποδοσφαιριστών του Ροδοπίτικου ποδοσφαίρου.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από την κάμερα της εφημερίδας Περισκόπιο του καλού φίλου και συνεργάτη Χασάν Χασάν.

Share it