Search

Τρία εβρίτικα μετάλλια στον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων!

Τρεις αθλητές από τον Έβρο ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι, όπου διεξήχθη ο τελικός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Συγκεκριμένα:

  • Η Κατερίνα Αλεξούδη από την Ορεστιάδα, αγωνιζόμενη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων.
  • Ο Γιώργος Κάλλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων.
  • Ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης της Φιλίας Ορεστιάδας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την 2η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Το event επανήλθε μετά από τρία χρόνια και το τέλος των συνεπειών της πανδημίας και είχε το δικό του πρεστίζ και παλμό με τους καλύτερους αθλητές της ειδικής βαθμολογίας του θεσμού να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα μετάλλια, όπως και για θέσεις στις εθνικές ομάδες νέων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων. Οι συνθήκες στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» ήταν εξαιρετικές και στον αγωνιστικό χώρο εκτός από το θέαμα καταγράφηκαν συναρπαστικές αναμετρήσεις και εκπλήξεις.

Τον τελικό οργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λουτρακίου–Περαχώρας–Αγίων Θεοδώρων και τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, ο οποίος έχει πολυετή παράδοση στο άθλημα με σημαντικό έργο.

Share it