Search

Το phostory απο την ισοπαλία των Νεών του ΑΟΞ με Λάρισα και όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβησαν με τη λήξη!

Δύο… ημίχρονα είχε το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των Νέων του ΑΟΞ με την Λάρισα που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και πλέον στον επαναληπτικό της Θεσσαλικής πόλης θα κριθεί ποια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά. Ένα ματς που με το φινάλε υπήρξε ένταση και ανακοινώσεις και απο τις δύο ΠΑΕ.

Ας ξεκινήσουμε αρχικά απο το αγωνιστικό, εκεί οπού οι παίκτες του ΑΟΞ αν και είχαν μπροστά τους μια ομάδα που αγωνίστηκε με 4 επαγγελματίες και δύο παίκτες γεννημένους το 2001 μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 9′ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο  σκορ όταν μετά απο τρομερή ενέργεια του Χότσκα και γύρισμα στην περιοχή ο Ιωσηφίδης με σουτ έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αποστολίδη που συνέχισαν να πιέζουν και θα μπορούσαν αν ήταν πιο εύστοχη στις τελικές τους να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και στο 62′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του εξαιρετικού Χατζή, με τον Απόστολο Κοτσιανούλη να ευστοχεί για το 1-1. Μετά το 65′ η ομάδα της Ξάνθης πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και στο 71′ η βολίδα του Καρυπίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων με τους ξανθιώτες να χάνουν ακόμα 1-2 πολύ καλές στιγμές για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, κάτι που όμως δεν κατάφεραν και έτσι πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα εκεί οπού να σημειώσουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και έτσι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση.

Πάμε όμως τώρα στο τι ακολούθησε, και δυστυχώς παρουσιάστηκε μόνο μια ψευδή πλευρά από ανθρώπους που ούτε παρόντες ήταν και ηθελημένα παραπληροφόρησαν τους πάντες. Με την λήξη του αγώνα λοιπόν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Νίκος Κεχαγιάς που παρείχε άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ΑΕΛ έσπευσε να χαιρετήσει τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας με τον προπονητή της Θεσσαλικής ομάδας μεταξύ άλλων να φωνάζει επιδεικτικά και προκλητικά πως “θα τα πούμε στην Λάρισα εκεί να δεις τι σας περιμένει” κάτι που άκουσε και ο Τιμ Μάνατζερ του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης που αντέδρασε σε αυτή την απειλή και ζήτησε τον λόγο με τα “αίματα να ανάβουν”.

Η μικρής έκτασης ένταση με λεκτικές αντεγκλήσεις και τίποτα άλλο έσβησε γρήγορα και οι φιλοξενούμενοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια τους, οπού πάντως ήδη βρισκόταν γονείς και διάφοροι άλλοι, και σε εκείνο το σημείο υπήρχε μια μικρή ένταση με τον προπονητή της Λάρισας να βρίζει κάποιον που βρισκόταν σε εκείνο τον χώρο και δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα της Ξάνθης και εκεί δέχτηκε επίθεση απο τον συγκεκριμένο με ένα πρόσωπο που ήταν μαζί του στην προσπάθεια του κακώς και με απαράδεκτη κίνηση να χτυπήσει τον προπονητή της Θεσσαλικής ομάδας βρήκε στο πρόσωπο τον άτυχο αμυντικό της Λάρισας, Λάμπρο Αγγελούλη του οποίου το χείλος σκίστηκε.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ πως άμεση παρέμβαση σε ρόλο “πυροσβέστη” είχαν ο Πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης, Χρήστος Μουρτζανός όπως και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Νίκος Κεχαγιάς και αργότερα όταν αντιλήφθηκε τι έγινε παρέμβει και ο Κώστας Τσαλίκης με τον “δράστη” πάντως άμεσα να τρέπεται σε φυγή. Εκεί οι ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ΠΑΕ έσπευσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ με τον Χρήστο Μουρτζανό μάλιστα να είναι αυτός που συνόδευσε τον Αγγελούλη στο Νοσοκομείο Ξάνθης οπού καθαρίστηκε πλήρως η πληγή λίγο πάνω απο το χείλος του παίκτη που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Αργότερα συνοδεία του Προέδρου του Ορφέα ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΛ βρέθηκε στο Fresh Co οπού βρισκόταν οι γονείς του αλλά και οι Νίκος Κεχαγιάς και Κώστας Τσαλίκης που απο την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του φροντίζοντας σε ότι χρειαστούν.

Έτσι όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί φυσικά κανένας ξυλοδαρμός δεν υπήρχε στην αποστολή της Λάρισας, αλλά και φυσικά η παραμικρή ευθύνη ούτε του Κώστα Τσαλίκη, ούτε του Νίκου Κεχαγιά και φυσικά πόσο μάλλον κάποιου μέλους της ΠΑΕ Ξάνθη. Αντεγκλήσεις και βρισιές δεν είναι άλλωστε ούτε η πρώτη αλλά και φυσικά ούτε η τελευταία φορά που θα δούμε σε αγώνα ποδοσφαίρου, όμως άλλο αυτό και άλλο η βία που είναι καταδικαστέα απ’ όλους όπως όμως και η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που έπραξε η ΠΑΕ ΑΕΛ που πλέον τόσο η ίδια, ο Πρόεδρος της που άλλωστε ως εξαίρετος νομικός γνωρίζει πως θα είναι Ηθικοί Αυτουργοί με αυτή την ανακοίνωση που εξέδωσαν αν γίνει το παραμικρό το ματς της Λάρισας οπού πλέον ο ίδιος θα πρέπει να φροντίσει η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας να έχει άψογη φιλοξενία καθώς σε οτιδήποτε άλλο τόσο ο ίδιος αλλά και η “ευαίσθητη” Super League 2 και ο Πρόεδρος της θα είναι υπόλογοι

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιάννης Τομαράς με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Ευάγγελο Σοφτά της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Γ. Αποστολίδης): Τσομπανίδης, Χότσκα(78′ Μητρούσης), Καλαϊτζής, Καραγιαννίδης, Θωμάι, Αναστασιάδης, Τσελεμπάκης(65′ Τσάκαλος), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης(69′ Αϊβαλή), Καρυπίδης(78′ Χουμόλι), Ιωσηφίδης

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ(Απ. Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αποστολάκης(53′ Πιτσιδήμος), Μπαργιώτας, Αγγελούλης, Κοτσιανούλης, Ζησούλης, Νινίκας, Κρικώνης, Δακτυλάς, Βλησαρούλης(82′ Πινακάς)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA 

http://

 

Share it