Search

Σημαντικό βήμα για την άνοδο με ευρεία νίκη επί του Πετεινού ο Ιπποκράτης!

Με 5-0 του Άρη Πετεινού επικράτησε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

Ο Ιπποκράτης που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος σε διαφορετική έδρα από την Δραγάνα, στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», με αρκετό κόσμο στο πλευρό του, έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την άνοδο και το ματς της Τετάρτης με τον Βύρωνα Καβάλας και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, έχει χαρακτήρα τελικού. Από την άλλη η ομάδα της Ξάνθης, παρουσία και του ανθρώπου έχει βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι για να φτάσει μέχρι εδώ, του Βασίλη Τοροσίδη, πάλεψε για 50 λεπτά αλλά στην συνέχεια κατέρρευσε και είναι εκτός διεκδίκησης των πρώτων 3 θέσεων που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Στο 5′ στην Αλεξανδρούπολη σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή, με τον Σιμτσάκη να βρίσκει ωραία τον Βαρσαμίδη και τον τελευταίο να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 15′ σουτ του Τουρατζίδη για τον Πετεινό, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη. Στο 36′ η ατυχία χτυπάει ξανά την πόρτα του Άρη Πετεινού. Ο Σιδηράς δεν μπορεί να συνεχίσει, στην θέση του ο Θωμαΐδης. Στο 44′ κεφαλιά του Τρανοπουλου μετά από κόρνερ του Μαμρικισβιλι, απέκρουσε και στην συνέχεια μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πετεινού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Τζελέπης που πέρασε αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανοίγει το σκορ για τον Ιπποκράτη στο 50′, όταν η μπάλα θα φτάσει σε αυτόν μετά από σουτ του Βαρσαμίδη που απέκρουσε ο Λαπαδώνης. Στο 63′ ο Μουρατίδης θα βρει τον Βαρσαμίδη και αυτός θα φτάσει μέχρι την εστία όπου παρά την πίεση από τον προσωπικό του αντίπαλο θα νικήσει με το πλασέ του τον γκολκίπερ του Πετεινού για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βαρσαμίδης θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3-0 μετά από πάσα του Μουρατίδη αλλά και δική του όμορφη προσωπική ενέργεια. Στο 77′ ο Καρασερίδης θα σημαδέψει με ωραίο σουτ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 83′ ο Ιπποκράτης θα φτάσει και σε τέταρτο τέρμα όταν μετά από ασίστ του Γιαννόπουλου και άστοχη έξοδο του Λαπαδώνη, ο Τζελέπης θα σκοράρει για δεύτερη φορά. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βαρσαμίδης στο 86′ σημειώνοντας χατ τρικ με εύστοχη εκτέλεση το οποίο κέρδισε ο Γιαννόπουλος.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης – Βοηθοί: Βλαδίκας, Κεσίσογλου

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Μ. Παπάζογλου): Γιαννόπουλος Ι., Ακρίβος, Παπάζογλου Δ. (62′ Ράλλης), Πουλουκτσής, Σίσκος, Μουρατίδης, Καλτσάς (46′ Ευθυμιάδης), Μαμρικισβίλι (46′ Τζελέπης), Σιμτσάκης (57′ Γιαννόπουλος Δ.), Τρανόπουλος (65′ Καρασερίδης), Βαρσαμίδης.

Άρης Πετεινού (Α. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Τουρατζίδης, Πουτακίδης, Τυριάκης, Φλώρος, Κουτσομιχάλης, Σιδηράς (36′ λ.τρ. Θωμαΐδης), Κοτόπουλος, Μίλκογλου (65′ Μπουρλόγλου).

 

Share it