Search

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Θρακιώτη ρέφερι Ανδρέα Μπέτμαν που θα διευθύνει τον τελικό του European Cup!

Το δεύτερο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην σπουδαία διεθνή του καριέρα ως διαιτητής χάντμπολ θα διευθύνει σήμερα(21/5) ο Ξανθιώτης Ανδρέας Μπέτμαν μαζί με τον Μιχάλη Τζαφερόπουλο. Πρόκειται για τον 1ο τελικό του Εuropean Cup ανδρών που διεξάγεται στη Νορβηγία.

Τα συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας:

Συγχαρητήρια σε Τζαφερόπουλο- Μπέτμαν

Ο Πρόεδρος Κώστας Κατσίκης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΧΕ θέλουν να συγχαρούν θερμά τους διαιτητές Μιχάλη Τζαφερόπουλο και Ανδρέα Μπέτμαν για τον ορισμό τους στον 1ο τελικό του European Cup Ανδρών ανάμεσα στη Νέρμπο (Νορβηγία) και τη Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 18:00.

Ο ορισμός τους στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποτελεί χαρά, τιμή και διάκριση για το ελληνικό χάντμπολ και την ελληνική διαιτησία.

Οι ευχές μας για καλή επιτυχία θα τους συντροφεύουν στο ταξίδι τους στη Νορβηγία.

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος είναι διαιτητής από το 1995 και ο Ανδρέας Μπέτμαν από το 2003.

Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν είναι οι μοναδικοί έλληνες διεθνείς διαιτητές. Πήραν το σήμα της IHF το 2010, ενώ μία χρονιά νωρίτερα (2009) φόρεσαν το σήμα της EHF.

Είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός τελικός που θα διαιτητεύσουν αφού το 2017 είχαν οριστεί στον 1ο τελικό του EHF Cup Mπίτενχαιμ (Γερμανία)- Ροστόφ (Ρωσία).

Επίσης κορυφαίες τους στιγμές αποτελούν οι συμμετοχές τους στο EURO 2018 Γυναικών της Γαλλίας, στους 20  αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών- Γυναικών, στους τέσσερις ημιτελικούς παγκοσμίων πρωταθλημάτων νέων, ενώ έχουν προσκληθεί για να διαιτητεύσουν τις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Κουβέιτ, Ομάν και Κίνας.

Share it