Συγχαρητήρια ΕΣΠΕΘΡ, Εθνικού και Δήμου στους πρωταθλητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης!

Πλήθος συγχαρητηρίων δέχθηκε η ομάδα αγοριών του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Πανελλήνιου & Παγκύπριου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων.

Αναλυτικά:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, συγχαίρουν τους αθλητές-μαθητές και τους προπονητές-καθηγητές του 3ου Γ.Ε.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την νίκη τους στον Τελικό στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου της περιόδου 2021-2022 και στέφθηκαν Πρωταθλητές. Ώς μέλη του Εθνικού είμαστε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι γιατί τα παιδιά αυτά είναι αθλητές του συλλόγου μας και καταδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς στο τμήμα του volley του Εθνικού ειδικότερα στις υποδομές του Συλλόγου. Το Δ.Σ. συμπλέει και στηρίζει απόλυτα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν το τμήμα του volley του Εθνικού, την άοκνη Όλγα Γκούβερ και τον καταξιωμένο στον χώρο του volley Γιώργο Ανδραβίζο στην προσπάθεια τους να αναδείξουν την νέα δικιά μας γενιά και να αποδείξουν ότι το volley του Εθνικού έχει παρελθόν, παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η προσήλωση τους στην παραγωγική διαδικασία είναι η υγιής εξέλιξη, που επιδιώκεται για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Οί αθλητές αυτοί που ανδρώθηκαν στις ακαδημίες του Εθνικού αναδεικνύουν το σχολείο τους, τον Εθνικό που τους ανέδειξε και την πόλη τους που τους αγκάλιασε!

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στην αθλητική τους και μαθητική τους πορεία!!»

Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, συγχαίρουν τους αθλητές-μαθητές και τους προπονητές-καθηγητές του 3ου Γ.Ε.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την περιφανή νίκη τους στον Τελικό και
την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου της περιόδου 2021-2022. Πάντα επιτυχίες!»

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Share it