Search

Στην Ορεστιάδα ο Μιχάλης Μουρούτσος, επισκέφθηκε τον Άθλο

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου ο Ολυμπιονίκης του tae kwon do και πλέον μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του αθλήματος στην χώρα μας, Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο Μουρούτσος επισκέφθηκε και το κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς όπου και τον υποδέχθηκε ο Άθλος Ορεστιάδας και συγκεκριμένα η ταμίας Ξανθή Σταματοπούλου και ο αρχηγός Δημήτρης Ριζόπουλος. Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Χρήστος Ορμανλίδης.

Ο Άθλος δώρισε στον Μουρούτσο ένα λάβαρο της ομάδας, ενώ για λίγο έπαιξε βόλεϊ με τον Ριζόπουλο, όντας την θέση του… πασαδόρου.

Αναλυτικά ο Άθλος αναφέρει:

«Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να υποδεχτούμε τη Τετάρτη 11/5 στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ , τον Μιχάλη Μουρούτσο Ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο στις Ολυμπιάδες του 2000 (χρυσό μετάλλιο) και του 2004 (5η θέση) και μέλος της διοικητικής επιτροπής της ομοσπονδίας ταε κβο ντο .

Το κύριο Μουρούτσο Μιχάλη συνόδευε ο Κος Ορμανλίδης Χρήστος εκ των μελών του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας. Στο νέο κλειστό τον υποδέχτηκαν και τον ξενάγησαν οι Καρράς Ιωάννης υπεύθυνος ανάπτυξης , η Σταματοπούλου Ξανθή ταμίας και ο αρχηγός της ομάδας μας Ριζόπουλος Δημήτριος . Ο Κος Μουρούτσος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού και ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα των ανδρών στην volleyleague τη νέα σαιζόν. Έδειξε μάλιστα τις ικανότητες του και ως πασαδόρος ανοίγοντας μια πάσα στο ακραίο μας Ριζόπουλο Δημήτριο ο οποίος ανέλαβε να κάνει την επίθεση με επιτυχία όπως κάνει συνεχώς στο παιχνίδια του Άθλου Ορεστιάδας.

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας του δώρισε ένα λάβαρο του συλλόγου με το οποίο φωτογραφήθηκε στο τέλος της ξενάγησης».

Share it