Search

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Έβρου παρουσία Σταύρου Μάνταλου (+photos)

Ημερίδα παρουσία του μέλους της ΚΕΔ της ΕΠΟ, επικεφαλής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρώην διαιτητή Σταύρου Μάνταλου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η ενότητα που δίδαξε ο κ. Μάνταλος είναι: ”ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ”, με τους διαιτητές της Ένωσης να δίνουν δυναμικό «παρών» στην αίθουσα που έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Η ΕΠΣ Έβρου, στην πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιεί μετά την ανάδειξη του νέου της Δ.Σ., βράβευσε τον κ. Μάνταλο ο οποίος και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Παντελή Χατζημαρινάκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ιωάννη Στρατούδη.

Όπως έγινε γνωστό φέτος η αξιολόγηση των διαιτητών αναμένεται να γίνει πιο νωρίς από άλλες χρονιές και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου.

Από την πλευρά της ΕΠΣ Έβρου το επιθυμητό είναι η Ένωση να κρατήσει την μία θέση διαιτητή που έχει αυτή την στιγμή στην SL1, την μία θέση διαιτητή και δύο βοηθών στην SL2. Παράλληλα αναμένεται να προτείνει διαιτητές και βοηθούς για την Γ’ Εθνική, ενώ φέτος θα προτείνει και δύο γυναίκες βοηθούς. Αυτό βέβαια θα συμβεί αφού περάσουν (και αυτό ισχύει για όλους) τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ.

Στις ομιλίες τους τόσο ο κ. Χατζημαρινάκης όσο και ο κ. Στρατούδης ζήτησαν από τον Σταύρο Μάνταλο να πάψει πια να είναι αδικημένος ο νομός του Έβρου αναφορικά με παρουσίες διαιτητών στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και να δοθεί μεγαλύτερη βάση στον διαιτητή του Έβρου.

Ο κ. Μάνταλος που κατάγεται από την Καβάλα και ήδη έχει πραγματοποιήσει πολλά αντίστοιχα μαθήματα όπως αυτό της Τετάρτης στον Έβρο, τόνισε ότι θα είναι κοντά σε όλους τους διαιτητές έτσι ώστε ο Έλληνας διαιτητής να καταφέρει κάποια στιγμή να φτάσει εκεί που του αρμόζει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι την Κυριακή 22 Μαΐου, στον 2ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική, εβρίτικη τριπλέτα ορίστηκε στην αναμέτρηση Επανομή Θεσσαλονίκης – Χανιώτης Χαλκιδικής. Πιο συγκεκριμένα ορίστηκαν οι Β. Στρατούδης, Νούσιας και Κυριαζής.

Share it