Search

Επιστημονικό Συνέδριο Ξάνθης: Βραβεύσεις Ταξιλδάρη, Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη, Καλλιτσάρη και Μουρατίδου δια χειρός Ιωάννας Καρυοφύλλη

Ο Πρόεδρος του Περπατώ Κομοτηνής και Παραολυμπιονίκης, Αλεξ Ταξιλδάρης, οι Εβρίτες Παραολυμπιονίκες Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Καλλιτσάρης και η νεαρή κολυμβήτρια του Κοτινος Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης, ως πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια το 2022 στην κατηγορία κορασίδων, Άννα Μουρατίδου, βραβεύτηκαν στο περιθώριο του επιστημονικού συνεδρίου που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στην Ξάνθη.

Τη βράβευση έκανε η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία νωρίτερα κατά την ομιλία της και στο πλαίσιο του θεματικού εργαστηρίου για την «οικονομική αξία της υγείας», είχε αναφερθεί στην πολλαπλή αξία της συμμετοχής σε αθλητικές δράσεις.

Τα βραβεία των Ταξιλδάρη και Καρυπίδη, παρέλαβε ο Σταύρος Καλλίδης, υπεύθυνος τμήματος εργοθεραπείας του Περπατώ.

«Εξαιρετικό συνέδριο με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής αυτοδιοικησης Περιφερειαρχων και Αντιπεριφερειαρχων και σημαντικών ομιλητών. Είχα την ευκαιρία με την διπλή μου ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου και της προέδρου της Εθνικής Αθλητικής ΟμοσπονδιαςΑτομων με Αναπηρίες να παρουσιάσω το έργο μας και την σημασία του για τις τοπικές κοινωνίες και να ζητήσω την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία θα έπρεπε να είναι δεδομένη.Σημαντικη στιγμή η βράβευση των αθλητών μας με καταγωγή από την Θράκη!! Ιδιαίτερα συμβολική η παρουσία τους!!!!Συνεχίζουμε δυνατά!!! Με ουσία και περιεχόμενο!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Share it