Search

“Ασπίδα” Ντέμη σε Μάνταλο: «Δε γίνεται να φταίει μόνο ένας παίκτης. Από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει;»

Ανάμεσα σε αποδοκιμασίες, συνθήματα κατά των παικτών και της διοίκησης της ΑΕΚ και ένα βαρύ κλίμα, η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-2 και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε σεζόν με αποτυχημένο τρόπο.

Ο Εβριτης παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στο «Monday FC» της NOVA και σχολίασε το αποτέλεσμα του αγώνα, τις αποδοκιμασίες των οπαδών, τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου που πήρε την ευθύνη και προανείγγειλε αποχώρηση(δείτε ΕΔΩ) και τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπιστεί ως σύγχρονη επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε για την δήλωση του Πέτρου Μάνταλου:

«Είναι όλο λάθος… Έχουμε πείσει έναν ποδοσφαιριστή ότι φταίει αυτός για τα αποτελέσματα μιας ομάδας. Μια ομάδα που έχει αλλάξει τρεις προπονητές μέσα σε μια σεζόν, δεν προστατεύεται από κανέναν και εννοώ το κλίμα που δημιουργείται… το πρώτο που κάνουμε είναι να φύγουν ευθύνες από πάνω μας και να πάνε στους παίκτες, εδώ και χρόνια αυτό γίνεται στην ΑΕΚ. Από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει… Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να φταίει ένας παίκτης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κατάστασης που υπάρχει στην ΑΕΚ. Βγήκε ένας ποδοσφαιριστής να αναλάβει την ευθύνη, δεν βγήκε κανείς να πει ότι αναλαμβάνω την ευθύνη. Βγήκε η ΑΕΚ, με ανάρτηση, τώρα το θυμήθηκα. Αλλά τον τελευταίο που περιμένεις να πει «φταίω εγώ είναι ένας ποδοσφαιριστής».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις και να φταίνε οι παίκτες. Για ένα πράγμα οι παίκτες έρχονται και για ένα πράγμα έχεις απαίτηση από αυτούς. Να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, για τίποτα άλλο. Μπορείς να θυμώσεις με αυτούς, αν δεν τα δώσουν όλα ή αν προσβάλουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα ή την ιστορία της ομάδας. Φέτος δεν έχουμε δει παίκτη στην ΑΕΚ να μην τα δίνει όλα, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δεν έχω δει αδιάφορο. Σίγουρα φταίει και ο οργανισμός ΑΕΚ, δεν τους προστατεύει. Το να ακούω οπαδούς να βρίζουν εν χορό παίκτη είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που αγαπούσε μόνο τους παίκτες, υπήρχε τρομερό δέσιμο παικτών με κερκίδα. Δικαιολογώ μόνο αν κάποιος είναι αδιάφορος. Το τι ταλέντο κουβαλάει ο καθένας είναι δουλειά του σκάουτερ και της ομάδας. Κάποιοι τον επιλέξανε να παίξει».

Για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ:

«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξει, πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπιστεί ως επαγγελματική ή σύγχρονη ομάδα».

Photo Credit: Gazzetta.gr

Share it