Βγήκε μπροστά και προανήγγειλε αποχώρηση απο την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος “Έχω τις μεγαλύτερες ευθύνες, θα τις αναλάβω με πράξεις”

Πολύ φορτισμένος σε συναισθηματικό επίπεδο, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τις ευθύνες που του αναλογούν για τη φετινή παταγώδη αποτυχία της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Κομοτηναίος μέσος της Ένωσης εξήγησε πως ο ίδιος φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες για όσα συνέβησαν, με τον τρόπο που τοποθετήθηκε και τις λέξεις που χρησιμοποίησε σε μια τοποθέτηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και προαναγγελία αποχώρησης.

Ο Θρακιώτης αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε με νόημα πως τις επόμενες ημέρες θα αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες του με πράξεις και όχι με λόγια, τονίζοντας μάλιστα πως είναι ο πρώτος που φταίει για αυτή την κατάσταση. Έχουμε ολοκληρώσει μια σεζόν και είμαστε στη χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι εγω εδώ στην ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για την πορεία αυτή. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγνώμη από όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε αυτή την ομάδα. Οι μεγαλύτερες ευθύνες αναλογούν σε εμένα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν, ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω και θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια”, τόνισε αρχικά ο Πέτρος Μάνταλος, που όταν ρωτήθηκε από τον συνάδελφο τι εννοεί με δεδομένο πως είναι ο αρχηγός μιας ομάδας που ετοιμάζεται τη νέα σεζόν να μπει στο νέο γήπεδο απάντησε: “Ναι η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο. Στην κρισιμότερη σεζόν στην ιστορία της. Η οποία έρχεται από μια τέτοια χρονιά. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες του, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν όλοι”.

Share it