Search

Video: Με σκόρερ τον Αλέξη Μελισσόπουλο μπήκε νικηφόρα στα μπαράζ ανόδου ο Αγροτικός! ‘Ήττα για τους Θρακιώτες του Μακεδονικού

Με το δεξί μπήκε στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας, που ήταν ανώτερος και αξιοποίησε την έδρα, κερδίζοντας με 1-0 την Προοδευτική χάρις σε τέρμα του Ξανθιώτη επιθετικού Αλέξη Μελισσόπουλου που μετά τον Ορφέα δείχνει ικανός να οδηγήσει και τον Αγροτικό στην άνοδο!

Το γρήγορο γκολ του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, στο 7΄, ο Ξανθιώτης φορ ήταν πρώτος σκόρερ των “πράσινων” στην κανονική περίοδο, όπως σημειώνει το  soccerpraktor έδωσε “φτερά” στους παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη, που στη συνέχεια διαχειρίστηκαν επιτυχώς το αβαντάζ, με ατού την εμπειρία τους και την καλή αμυντική λειτουργία, που είχαν γενικώς φέτος. 

Την επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη, η ομάδα του Ευόσμου αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη στην Αθήνα, ενώ ακολούθως δίνει δυο σερί ματς στο “Δ. Κοντικάκης”, με ΠΑΟ Ρουφ και Παναχαϊκή. Πέρα απο τον Μελισσόπουλο βασικός αγωνίστηκε και ο Κομοτηναίος Θεοχάρης Ψάλτης για τους “σταχυοφόρους” ενώ για την Προοδευτική ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο Κομοτηναίος Βοσνακίδης.

Αντίθετα με το αριστερό ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο Μακεδονικός καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Οι Πατρινοί έφυγαν με το σημαντικό διπλό χάρη στο τέρμα του Κυβελίδη στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.  Παρά την ήττα το συγκρότημα του Γιώργου Αμανατίδη θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας.  Επόμενη αγωνιστική για τους «πράσινους» την Τετάρτη (18/05, 17:00) με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό.

Βασικοί ξεκίνησαν και είχαν καλή παρουσία ο ξανθιώτης Φεϊζή Χασάνογλου και ο Εβρίτης Θάνος Τοπούζης για τους γηπεδούχους.

Στο έτερο ματς της πρεμιέρας των μπαράζ ο ΠΑΟ Ρουφ με σκόρερ τον Μάντζιο κέρδισε με – την Ηλιούπολη, ενώ ρεπό είχε ο Ηρακλής Λάρισας.

Share it