Search

Photos: Πρόκριση στα προημιτελικά των U20 της Super League 2 ως πρώτοι του ομίλου οι Νέοι του ΑΟΞ!

Με νίκη 2-1 επί του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Νέοι του ΑΟΞ , που με το τρίποντο αυτό κατέλαβαν την πρώτη θέση του ομίλου και πήραν πανηγυρική πρόκριση στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη ήταν κυρίαρχη απο το πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να λύσουν τον…γόρδιο δεσμό. Κάτι που κατάφεραν στο 58′ όταν μετά απο προσπάθεια του Τσελεμπάκη η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαβασιλείου με τον Γιώργο Δρακίδη που ήταν κοντά στην φάση καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας, με τον Σαράντη Τσελεμπάκη να ευστοχεί για το 1-0.

Μετά το 1-0 η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε την πίεση της και στο 67′ με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Σαράντη Τσελεμπάκη έγινε το 2-0 και μπήκαν γερές βάσεις για την εξασφάλιση της νίκης. Το μόνο που κατάφεραν οι Σερραίοι ήταν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων(94) με πλασέ του Ματσικόπουλου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Στράτο Σαββόγλου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Γ. Αποστολίδης): Τσομπανίδης, Καλαϊτζής(69′ Ζεκιράι), Καραγιαννίδης, Θωμάι, Τυριάκης(60′ λ.τρ. Αμανατίδης), Αναστασιάδης, Ιωσηφίδης, Χότσκα, Καρυπίδης(55′ Τσάκαλος), Τσελεμπάκης(69′ Χουμόλι), Αλαγκιοζίδης(69′ Αϊβαλή)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Τ. Δέντσας): Αναδόλης, Κόκκινος(59′ Μυροφορίδης), Χάβος, Φάκης, Παπακωνσταντίνου(72′ λ.τρ. Μπομπότας), Σπυρόπουλος, Παχαδίρογλου, Τριανταφύλλου(59′ Ξανθόπουλος), Παυλίδης(68′ Ματσικόπουλος), Πίλλης(68′ Καρακάσης), Βούτσας

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it