Search

Πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες ο Άρης Πετεινού που υπέστη βαριά ήττα στην Προσοτσάνη!

Έχοντας να διαχειριστεί πολλές απουσίες, ακόμα και τελευταίας στιγμής όπως αυτές των Κοτόπουλου και Πουτακίδη, ο Άρης Πετεινού αν και ήταν αρκετά αξιόμαχος στο πρώτο δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στο δεύτερο μέρος και υπέστη βαριά ήττα με 5-0 απο την Προσοτσάνη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη στάθηκε εξαιρετικά παρά τις απουσίες μέχρι το 39′ όταν και δέχτηκε το πρώτο γκολ όταν σε προσπάθεια του Τόπι ο Λαπαδώνης απέκρουσε και ο Ευκαρπίδης απο κοντά έκανε το 1-0, μάλιστα στο 45′ οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερη φορά με τον Τόπι που εκμεταλλεύτηκε λάθος της ξανθιώτικης ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος η Προσοτσάνη μπήκε πολύ επιθετικά και στο 52′ μετά απο ωραίο συνδυασμό Τόπι και Ευκαρπίδη ο τελευταίος έκανε το 3-0, ενώ στο 56′ ο Καλαϊτζής με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ με κεφαλιά ο Παγώνης.

Απο τα πιο σημαντικά πάντως για την ομάδα του Πετεινού το γεγονός πως βασικά ξεκίνησαν τρία παιδιά της Ακαδημίας(Τυριάκης, Μίλκογλου και Σιδηράς) ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς άλλα δύο παιδιά της Ακαδημίας(Σαμαράς, Αβερόπουλος και Παπαθεοδώρου)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Γούτα και Κούρα της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Προσοτσάνη(Φώτης Χατζηκυριάκου):.Αβραάμ, Καλαϊτζής, Γεωργιάδης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Περσιανλής, Ρούσσος, Ευκαρπίδης, Τσακμακίδης(32′ λ.τ. Γουνατίδης), Τόπι. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Άρης Τσακμακίδης, Ματζιάρης και Παγώνης.

Άρης Πετεινού Ξάνθης(Τάσος Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Σιδηράς, Δασκαλάκης, Εφέντη, Σαρηγιαννίδης, Φλώρος, Μπουρλόγλου, Τυριάκης, Μαλαδένης, Κουτσομιχάλης, Μίλκογλου. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σαμαράς, Αβερόπουλος, Καμπουρίδης και Παπαθεοδώρου

Share it