Με τριπλή Θρακιώτικη παρουσία στο Διεθνές τουρνουά U17 στο Βουκουρέστι η Ελλάδα!

Το Διεθνές τουρνουά U17 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι έρχεται στο προσκήνιο. Μετά το πολύ δυνατό καμπ προετοιμασίας που διεξήχθη στο Λουτράκι με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ουκρανών πρωταθλητών η ελληνική αποστολή βρίσκεται στη Ρουμανία για το τουρνουά που ξεκινάει σήμερα(13/5) και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα.

Η Θράκη για ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση θα έχει έντονη παρουσία με τις δύο πρωταθλήτριες του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, Νικολέτα Μπάρμπα και Αγάπη Αμπελίδου να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. Ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Θρακιώτης και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Μπάρμπας.

Αναλυτικά:

Στην ελευθέρα πάλη θα αγωνιστούν οι: Βησσαριων Φούντας (51κ.), Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας-Ραφαήλ Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.), Άγγελος Αποστολίδης (80κ.),  Κωνσταντίνος Τσακνακης (92κ.) και Λάζαρος Κυριακίδης (110κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή συμμετέχουν οι: Βασίλειος Ραφαήλ Παπαγεωργίου (51κ.), Γιώργος Αθανασίου (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νικόλας Γιαγκουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.).

Τέλος στην κατηγορία γυναικών θα εκπροσωπήσουν την χώρας μας οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.), Νικολέτα Μπάρμπα (69κ.) και Θεοδώρα Ραφαήλα Αργυρίου (73κ.).

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θέμης Ιακωβίδης, Νίκος Παπαγεωργίου και Μόησεν Παριγάι, ο συνοδός Κωνσταντίνος Καρνάβας και ο αρχηγός αποστολής το μέλος του ΔΣ Δρ. Ιωάννης Μπάρμπας.

Την ελληνική διαιτησία θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Πανανάκης.

Share it