Search

Στην Αλεξανδρούπολη για συνάντηση με τους Προέδρους των τριών Ενώσεων της Θράκης ο Τάκης Μπαλτάκος!

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Πέμπτη(12/5) ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος για να συναντήσει τους Προέδρους των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης.

Στην συνάντηση με τον κ. Μπαλτάκο που τέθηκαν αρκετά ζητήματα και θέματα έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης όπως και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας.

Στην σχετική ενημέρωση για την συνάντηση η ΕΠΣ Έβρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε σήμερα στην πρωτεύουσα του νομού μας την Αλεξανδρούπολη τον μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές τον κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη. Στην επίσκεψη παρευρέθησαν επίσης μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Έβρου Παντελή Χατζημαρινακη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Νομό μας ο κ. Μπαλτακος και με την ευκαιρία της επίσκεψης να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εκλογές και ευελπιστούμε η συνεργασία που θεμελιώθηκε μεταξύ της ΕΠΣ Έβρου και τις ΕΠΟ να συνεχιστεί. Να επισημάνουμε ότι ο κ Μπαλτάκος είναι γόνος οικογένειας από την Μάνη, έχει αποφοιτήσει από νομική στην Αθήνα το 1977. Ο ίδιος μεγάλωσε στην γειτονιά των Αμπελοκήπων.”

Share it