Search

Photos: Ήττα στο ΑΟΞ απο Βύρωνα Καβάλας με…κέρδη για τον Άρη Πετεινού!

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ με φόντο την άνοδο στην Γ’ Εθνική πήρε στο ΑΟΞ ο Βύρωνας Καβάλας που κέρδισε με 1-0 τον Άρη Πετεινού με προβολή του Αθανασάκη

Ο Βύρωνας μπήκε πιο επιθετικά και στο πρώτο λεπτό απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δουμάνη που σταμάτησε ο Λαπαδώνης, με τους παίκτες του Πετεινού να απαντούν άμεσα όμως το σουτ του Τουρατζίδη μπλόκαρε σταθερά ο Ευστρατίου. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του αγώνα συνεχίστηκε και στο 6′ το δυνατό σουτ του Καπνόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ άστο ήταν και η σπουδαία ευκαιρία του Άρη Πετεινού στο 12′ με την προβολή του Φλώρου σχεδόν εξ επαφής, έπειτα από φάουλ του Δασκαλάκη, να περνά πάνω από τα δοκάρια. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει εξαιρετικό ρυθμό αι στο 21′ το ωραίο σουτ του Σαββατιανού απέκρουσε ακόμα πιο ωραία ο Λαπαδώνης ενώ στην συνέχεια ο Αθανασάκης από θέση οφσάιντ σκόραρε ένα τέρμα που ορθώς ακυρώθηκε, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο σουτ των Δασκαλάκη και Τουρατζίδη που μπλόκαρε σταθερά ο Ευστρατίου.

Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε στο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 44′ ο Δουμάνης συνεργάστηκε με τον Πτηνόπουλο και αυτός βρήκε με ωραία πάσα τον Αθανασάκη που με προβολή σκόραρε για το 0-1 πετυχαίνοντας ένα καίριο πλήγμα στους “κιτρινόμαυρους’ ελάχιστα λεπτά πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν τόσο φρενήρης όπως στο πρώτο με τους “κιτρινόμαυρους” παρά την μεγάλη διάθεση που έβγαλαν για να επιτεθούν πέρα απο μια πολύ καλή στιγμή με τον Τουρατζίδη στο 62′ δεν κατάφεραν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική γραμμή του Βύρωνα με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Παρά την ήττα στον Άρη Πετεινού υπάρχει ικανοποίηση για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας αλλά κυρίως για το γεγονός πως παρά τις σημαντικές απουσίες η ομάδα στάθηκε εξαιρετικά ενώ μεγάλη ήταν η χαρά για την εικόνα τριών παιδιών απο την Ακαδημία του συλλόγου με τους Σιδηρά(16 ετών, φωτό πάνω) και Τυριάκη(17 ετών, κεντρική φωτό) όπως και ο Μίλκογλου(17 ετών) που μπήκε ως αλλαγή  να έχουν πολύ καλή εικόνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστάσιος Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Λάζαρο Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Σιδηράς, Δασκαλάκης, Πουτακίδης, Σαρηγιαννίδης, Κουτσομιχάλης(84′ Καμπουρίδης), Εφέντη, Φλώρος(23′ λ.τρ. Μπουρλόγλου, 64′ Μαλαδένης), Τουρατζίδης, Τυριάκης(84′ Μίλκογλου), Κοτόπουλος

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ(Στ. Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Καλτσίδης, Μαυρογιάννης, Ζιούλης, Σεφερίδης, Καπνόπουλος, Σαββατιάνος(83′ Τζουλάς), Πτηνόπουλος(55′ Ελευθεριάδης), Δουμάνης, Φουσέρης, Αθανασάκης(70′ Καλαϊτζής)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Δείτε ξανά ολόκληρο το παιχνίδι:

https://www.youtube.com/watch?v=p0Kksmyv9as

Share it