Search

Πανελλήνιες διακρίσεις στους σχολικούς αγώνες μπάντμιντον για 4 αθλητές του Εθνικού!

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Λυκείων στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 8/5 συμμετείχαν οι αθλητές του Εθνικού.

Συγκεκριμένα από το 1ο ΓΕΛ οι Τσατσάκη Κωνσταντίνα και Βραχιώλιας Αλέξανδρος στο Μικτό Διπλό, από το 4ο ΕΠΑΛ ο Καραθανάσης Κομνηνός στο Μονό και από το 2ο ΕΠΑΛ οι Κολομπρατσίδης Βασίλης και Κολομπρατσίδης Χρήστος στο Διπλό Ανδρών.

Ο Καραθανάσης Κομνηνός έχασε την πρόκριση σε έναν δραματικό αγώνα στο 3ο σετ, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές με τα διπλά τους έφτασαν στους τελικούς κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Διπλό Ανδρών και τη δεύτερη θέση στο Μικτό.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον αγώνα που κάνουν τόσα χρόνια και που για μία ακόμα φορά καρποφόρησε, αυτή όμως τη φορά δίνοντάς τους μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επίσης συγχαρητήρια στους προπονητές τους Ζαφειρούδη Αθανασία που τα παρέλαβε από μικρά, τον Κιλινκαρίδη Σταύρο, και τον Shai Geffen με την τεχνογνωσία του και τα μηνιαία camp που οργάνωνε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να ενισχύσει τη προπόνησή τους.

«Ευχαριστούμε ως Εθνικός Badminton τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και προσπαθούμε πάντα να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους!», αναφέρει ο Εθνικός.

Share it