Search

Εξαιρετική πρώτη μέρα για Νίκο Ιωσηφίδη που διεκδικεί μετάλλιο στους 24ους Ολυμπιακούς αγώνες Κωφών!

Με εξαιρετικές αξιώσεις έδωσε τους πρώτου του αγώνες σε Ολυμπιακούς αγώνες ο ξανθιώτης πρωταθλητής, Νίκος Ιωσηφίδης που σήμερα(11/5) θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 77κιλά της Ελληνορωμαϊκής.

Ο αθλητής του Θόδωρου Ηλιάδη στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες έδειξε ότι διαθέτει ελληνική ψυχή και έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ο Ξανθιώτης παλαιστής επικράτησε άνετα του Αμερικανού Μπάρον με 8-0 στα σημεία, στο δεύτερο αγώνα με πτώση νίκησε τον Αρμένιο Μπαμπαγιάν, αλλά έχασε από τον Λιθουανό Σινκεβίτσιους και σήμερα(11/5) θα διεκδικήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με αντίπαλο τον Ιρανό Εσμαϊλί.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο έτερος της Ελληνικής αποστολής στην πάλη,  Αλέξανδρος Παπαδάτος που έδειξε να έχει ξεπεράσει το σοβαρό τροχαίο, λίγο καιρό πριν τους Ολυμπιακούς και επανήλθε δριμύτερος. Στον πρώτο του αγώνα στα 130κιλά επικράτησε του Αμερικανού Κάρτνεί με 8-2, στη συνέχεια με απαράδεκτη διαιτησία, ηττήθηκε από τον  Τούρκο Γιουσάλ με 7-1 και θα διεκδικήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, από τον Ινδό Πατίλ.

Share it