Search

Τιμά την μνήμη του Γιώργου Μαρινάκη με διήμερο τουρνουά Ακαδημιών και Παλαίμαχων η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Την διεξαγωγή του 2ου τουρνουά “Γιώργος Μαρινάκης” θα πραγματοποιήσει το διήμερο 15-16 Μαίου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά θα γίνουν αγώνες Ακαδημιών με την συμμετοχή 650 παιδιών γεννημένων τα έτη 2010 και 2015 και την παρουσία 16 Ακαδημιών απο Θράκη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη μεταξύ αυτών και οι ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Ενώ την Δευτέρα 16 Μαίου θα γίνει τουρνουά Παλαίμαχων με την συμμετοχή των ΑΟΞ και Πανθρακικού δύο ομάδων που ο Γιώργος Μαρινάκης αγωνίστηκε έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές ειδικά με τον αγαπημένο του ΑΟΞ, επίσης θα μετέχουν οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ αλλά και μια ομάδα αποτελούμενη απο γονείς της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Το Sportsaddict στηρίζει την διοργάνωση όντας εκ των χορηγών επικοινωνίας της του 2ου τουρνουά προς τιμήν στην μνήμη του Γιώργου Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα  καθώς τα έσοδα, από τον ειδικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των γηπέδων καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ» που διενεργείται από την ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στα γήπεδα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ τη 15-16 Μαΐου 2022.
Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γεώργιου Μαρινάκη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των ομάδων ΑΟΞ & ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και αείμνηστου προέδρου της ακαδημίας ΠΑΟΚ-Κομοτηνής με θητεία κατά τα έτη 2011-2021.
Στόχος του τουρνουά είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών, προπονητών και γονέων των ακαδημιών με σκοπό να προβάλλουν όλοι μαζί τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο μέσα από τη συνεργασία, τη διασκέδαση, την ευγενή άμιλλα και τον θεμιτό ανταγωνισμό.
Το 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ είναι διήμερο [2ήμερο] και διεξάγεται:
1] Κυριακή 15 Μαΐου 2022: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (STARS & LEGENDS) με τη συμμετοχή 16 Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και συνολικά 46 τμήματα, από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Ξάνθη και Έβρο, αποτελούμενα από 650 παιδιά ηλικιακών κατηγοριών γεννημένα τα έτη 2010 έως και 2015 και παρουσία 20 Διαιτητών του συνδέσμου Διαιτησίας της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και 30 εθελοντών γονέων της Ακαδημίας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Το τουρνουά Ακαδημιών στις 15 Μαΐου είναι χωρισμένο σε 2 κατηγορίες. Το πρωί θα αγωνίζεται η κατηγορία STARS και το απόγευμα η κατηγορία LEGENDS.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες.
1)ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη)
2)Α.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Θεσσαλονίκη)
3)PRO SOCCER ACADEMY (Θεσσαλονίκη)
4)Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ (Καβάλα)
5)Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ (Ξάνθη)
6)ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Ξάνθη)
7)ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Ξάνθη)
8)ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κομοτηνή)
9)ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Κομοτηνή)
10)ΘΡΑΚΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνή)
11)ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνής)
12)ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Κομοτηνή)
13)ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κομοτηνή)
14)ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλεξανδρούπολη)
15)ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλεξανδρούπολη)
16)ΠΑΟΚ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ορεστιάδα)
Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά Ακαδημιών θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών (μετάλλια, κύπελλα, διπλώματα, βραβεία MVP-τερματοφυλάκων και αναμνηστικά έπαθλα προσφοράς.

2] Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων ποδοσφαίρου από Θεσσαλονίκη , Κομοτηνή και Ξάνθη αποτελούμενες από 95 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παρουσία 6 Διαιτητών του συνδέσμου διαιτησίας της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες.

1)ΠΑΕ ΠΑΟΚ

2)Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ

3)ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

4)ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις ομάδων, παραγόντων και αθλητών που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα το 2ήμερο τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα τα έσοδα, από τον ειδικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των γηπέδων καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα διατεθούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Μέσω αυτής της διοργάνωσης απορρέουν πολλαπλά οφέλη για την Πόλη της Κομοτηνής και ευρύτερα για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης τόσο σε επίπεδο τουριστικό όσο και αθλητικό. Πολλοί επαγγελματίες του Νομού μας αγκάλιασαν αυτή τη δραστηριότητα της Ακαδημίας.

Αρωγός σε αυτή μας τη προσπάθεια είναι:

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ”

Share it