Search

Πρωταθλητές Περιφέρειας ΑΜΘ οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας! (+photos)

Το 2ο ΕΠΑΛ Δράμας κατέκτησε την 1η θέση στην Περιφέρεια ΑΜΘ και θα την εκπροσωπήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. 

Η ομάδα αγοριών επικράτησε στα πέναλτι του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, σε έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό.

Το σχολείο της Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε με τον Τζεντέμη και είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά δεν τα κατάφερε. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Ιωαννίδης σκόραρε από κοντά για τους Δραμινούς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» ο τερματοφύλακας του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης Γιαλενίδης έπιασε ένα πέναλτι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, με τον γκολκίπερ του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας Μιχαηλίδη να αποκρούει 2 φορές και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστικής στην διαδικασία αυτή, με το σχολείο του να επικρατεί τελικά 4-3.

Διαιτητής: Πανταζής Σ. – Βοηθοί: Παστιάδης Μ., Σπανδωνίδης Β.

Συνθέσεις: 

2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Γιαλενίδης, Ζαφειρόπουλος, Δεμίρης, Φωτακίδης, Ντουζόπουλος, Αγγελακούδης, Μακρίδης, Πατσιώρας, Σουκιασιάν, Τζεντέμης, Δημητριάδης.

Στην αποστολή ήταν και οι: Θεοδωρίδης, Γεμιτζάκης, Τζούμας, Σερμπέζης, Αντωνόπουλος, Χατζής.

2ο ΓΕΛ Δράμας: Μιχαηλίδης, Ιωαννίδης, Μανωλεσάκης, Αλμανίδης Σ., Αλμανίδης Θ., Δημητριάδης, Σούβλεριτς, Τσάννης, Γιορδαμλής, Κεραμύδας, Φουρουντζής.

Στην αποστολή ήταν και οι: Τότσιος, Αμπατζόγλου, Βογιατζής, Θωμαΐδης, Ποτηρίδης, Γεωργαντζής.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it