Search

Μοιρασιά στο Βερούλειο για Πανθρακικό και Βύρωνα Καβάλας!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Βύρωνα Καβάλας στο Βέρουλειο στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ.

Οι “πράσινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ είχαν την πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα με τον Ευστρατίου να σταματά το σουτ του Αμέρ Ερκάν. Στο 5′ σε μια ανύποπτη φάση ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης έκανε σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία και να καταλήγει στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 1-0. Μετά το γκολ η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προσπάθησε παίρνοντας τα ηνία να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές ωστόσο ο Βύρωνας ήταν αυτός που είχε δύο καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Δουμάνη στο 32′ και το 39′.

Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και απο πάσα του Καλογρανά ο Αμέτ Ερκάν στο 44′ με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ με ελάχιστες καλές στιγμές, με πιο σημαντική αυτή του Φουρλατάρα στο 50′.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Βύρωνας θα αγωνιστεί στην Ξάνθη με τον Άρη Πετεινού ενώ ο Πανθρακικος θα υποδεχτεί τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης

Photo Credit: Proininews.gr

Share it