Search

Με γκολ του Πολέτο έκανε το πρώτο βήμα ανόδου ο Λεβαδειακός που κέρδισε μέσα στην Βέροια!(+video)

Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Super League βρίσκεται ο Λεβαδειακός, καθώς στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου, επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Βέροιας.

Το γκολ του πρώην μεσοεπιθετικού της Ξάνθης, Λούκας Πολέτο στο 58’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης για τους Βοιωτούς, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στη Λιβαδειά, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα η οποία θα επικρατήσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα σφραγίσει εισιτήριο για τη στη Super League 1, ενώ η ηττημένη θα έχει δεύτερη ευκαιρία σε μπαράζ με τη Λαμία.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, – Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης (86′ Παπαχρήστος), – Οικονόμου, Γαβρηιλίδης (66′ Μπλέτσας), Κάτσε (77′ Πόζογλου) – Μούργος (66′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Πασάς (86′ Καπνίδης)

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος – Μεχία, Χάμοντ (54′ Συμελίδης), – Πολέτο, Μουτίνιο (71′ Βρακάς), Νίλι (82′ Λιάγκας) – Μυτίδης (71′ Δούμτσιος)

Share it