Search

Συγχαρητήρια σε Άθλο από ΕΣΠΕΘΡ, Εθνικό και ΑΟ Ορεστιάδας!

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο του Άθλου Ορεστιάδας εξέδωσαν η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς και ο συμπολίτης Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Ιδιαίτερα η ανακοίνωση του ΑΟΟ έχει μεγάλη αξία καθώς με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι οι διαφορές του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και η Ορεστιάδα είναι ενωμένη στον στόχο: να καθιερωθεί μία ομάδα της πόλης στην Α1.

Αναλυτικά:

ΑΟ Ορεστιάδας

Εθνικός

«Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ συγχαίρουν τον Άθλο Ορεστιάδας για την επιτυχία του και την άνοδό του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Volley League.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια!!»

ΕΣΠΕΘΡ

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, συγχαίρουν τους αθλητές, τον προπονητή, τους συνεργάτες, τον Πρόεδρο και τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, για την άνοδο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Πετοσφαίρισης Ανδρών, για πρώτη φορά στην επτάχρονη ιστορία του!

Οι προσπάθειές σας, «γέμισαν» με υπερηφάνεια και χαρά όλο το φίλαθλο κοινό της μεγάλης μας Ένωσης, από την Ορεστιάδα, μέχρι τις Σέρρες.

Ως «Σημαιοφόρος» πλέον του βόλεϊ της Βορειοανατολικής Ελλάδας, με την ίδια διάθεση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, συνεχίστε την παράδοση που θέλει την Περιφέρειά μας να πρωταγωνιστεί στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας του Ανδρικού βόλεϊ.

Πάντα επιτυχίες!»

Share it