Search

Νίκες φιλοξενούμενων στην 8η στροφή του πρωταθλήματος Κ20 της SL2 και τώρα “τελικός” πρωτιάς για ΑΟΞ & Ηρακλή!

Στους ρυθμούς του τελικού πρωτιάς με τον Ηρακλή την επόμενη εβδομάδα βρίσκεται η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που έδειξε σε καλή κατάσταση στο φιλικό με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη

Πριν το μεταξύ τους παιχνίδι ο Ηρακλής μείωσε την απόσταση απο τους ξανθιώτες στον πόντο, έχοντας βέβαια και ματς περισσότερο, κερδίζοντας στην Καβάλα την τοπική ομάδα με 3-1. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Πανσερραϊκός τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον όλοι περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης, με την ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη πάντως ακόμα και με ήττα στην Θεσσαλονίκη με νίκη επί του Πανσερραϊκού την τελευταία αγωνιστική αυτή θα κατακτήσει την πρωτιά και την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Θυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης(10 αγωνιστικές), θα προκριθούν στην δεύτερη φάση οκτώ ομάδες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε όμιλο, οι πρώτες έξι ομάδες και οι δύο καλύτερες δεύτερες βαθμολογικά. Θα διεξαχθεί νέα κλήρωση για τις οκτώ ομάδες που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες. Οι τέσσερις νικητές θα αγωνιστούν σε final four σε μια πόλη.

Αναλυτικά:

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός    1-3 (Ζαφειρόπουλος – Βουτσάς, Παυλίδης, Παχαδίρογλου)

ΑΟ Καβάλα – ΠΟΤ Ηρακλής   1-3 (Ρέμπας – Δασκαλάκης, Θωμαίδης(2) )

Ρεπό: ΑΟ Ξάνθη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΟ Ξάνθη    16(20-6)*

2. ΠΟΤ Ηρακλής     15(20-9)

3. Πανσερραϊκός   9(8-8)*

4. ΑΟ Καβάλα     6(10-14)*

5. Απόλλων Πόντου     1(4-25)

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη αγωνιστική(9η, 8/5)

ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΟ Ξάνθη

Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα

Ρεπό: Απόλλων Πόντου

Share it